Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Žhavá Nikol je teď volná: Fňukna z Like House Bára nesahá Datlově ex ani po kotníky

Žhavá Nikol je teď volná: Fňukna z Like House Bára nesahá Datlově ex ani po kotníky
Zdroj: Se souhlasem Nikol Martínková
+ Dalších 9 fotografií
Like House

Reality show Like House začíná být větší legrace, než si mohl někdo na první pohled myslet. O pořádný rozruch se postaral největší influencerský amatér z vily Marek Valášek a nejufňukanější holka Bára Stříteská, která se ze všech sil snaží pasovat do role ublížené chudinky, ale tuhle trapně sehranou linku jí uvěří maximálně desetileté děti. Bára a Marek svým chováním zapříčinili, že se nebohá Nikol, která chodila s Markem, zhroutila. Není ale důvod k pláči. Nikol je evidentně mnohem inteligentnější než Bára a rozhodně víc hot! 

Kdo by čekal, že v reality show Like House bude tolik švandy. Nejvtipnější ze všech účastníků je jednoznačně Marek Valášek, který se ze všech sil snaží působit jako největší profesionál, ale jeho činy jasně dokazují, že je tam to největší amatérské mačo.

Hned první týden prosáklo na veřejnost, že zadaný Marek Valášek alias Datel podvedl svou přítelkyni Nikol s fitnesskou Bárou.

Oba samozřejmě ze začátku zatloukali, jak mohli. "Nemyslím, že ke mně Datel chová nějaké větší sympatie. Prostě jsme si jen sedli. Vím, že má přítelkyni, a respektuju to. Nechci jim do jejich vztahu nějak zasahovat, to nedělám. Kdybych ale byla jeho holka a on byl někde tři měsíce, pak bych určitě žárlila," dušovala se Barbora.

Nakonec ale kamery ukázaly, že mezi Bárou a Datlem proběhla vášnivá líbačka na kuchyňské lince. Od té doby Datel obviňuje všechny kolem, že mu zasahují do soukromí, a Bára fňuká jako malé děcko.

Oba si ale zapomněli jaksi uvědomit, že dobrovolně vlezli do reality show a na žádné soukromí tam nemají právo.

Bývalá přítelkyně Datla Nikol se zhroutila, u čehož se asi není čemu divit, ale na druhou stranu zase není důvod k slzám. Marek jako partner evidentně za moc nestál a Nikol je mnohem víc hot než Bára. O tom se koneckonců můžete přesvědčit v galerii.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy