Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žhavá kráska Megan Fox. Muži by za noc s ní vraždili, hvězda má však v lásce smůlu

Megan je neskutečně krásná.
Zdroj: Instagram Megan Fox/koláž
+ Dalších 23 fotografií
hvězda

Megan Fox patří k nejžhavějším kráskám světa. Herečka letos oslavila své sedmatřicáté narozeniny, při pohledu na její tělo by krásce hádal věk pouze málokdo. Na svůj Instagram přidává pravidelně dosti odvážné a vzrušující fotky a pomalu to vypadá, jako by hvězda Transformes objevila elixír mládí. 

Megan Fox je proklatě sexy. O tom dennodenně přesvědčuje i své fanoušky na Instagramu, kam se nebojí přidat mnohdy odvážné fotografie. Neostýchá se přidat snímky, kde vystavuje svou perfektní postavu. Mnohdy zajde i dále, již několikrát přidala pikantní fotografie, kde krásce například prosvítají bradavky.


Pravidelně tak dokazuje, že titul nejkrásnější ženy světa, který získala před 15 lety, si skutečně zaslouží. Za uplynulé roky se příliš nezměnila, ba naopak se zdá, že stárne do krásy. Pro muže byla již od svého působení v Transformers tím největším sexsymbolem.

Megan má v lásce smůlu

Ačkoliv by mnozí pánové za její přítomnost platili zlatem, herečka má v lásce poněkud smůlu. Svůj nejdelší vztah měla s hercem Brianem Greenem, se kterým přivedla na svět tři děti. V roce 2021 byl však velké lásce konec a oni se rozešli. Zanedlouho začala randit se zpěvákem Machine Gun Kellym.


Vztah jim ale začal poněkud skřípat. Nejdříve na jejich krizi upozornila tím, že ze sociálních sítí smazala všechny společné příspěvky. Následně na ně prasklo, že začali chodit do manželské poradny, o čemž informoval web Bild.eu. Zda pár překoná krizi, se ještě uvidí. Megan dokonce přestala nosit snubní prstýnek.

Trable v lásce řeší Megan po svém. Rozhodla se, že z chmurů ve vztazích se vypíše. Pro své fanoušky si přichystala sbírku básní s názvem "Hezcí kluci jsou jedovatí". Impulsem pro napsání knihy poezie bylo zejména to, že kráska často o svých mužích mlčela a teď pociťuje potřebu podělit se o své trable se světem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy