Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žhavá Dara Rolins to rozjela na Slavících: Postavu jí může závidět kdejaká třicítka

Dara Rolins na Slavících.
Zdroj: HerminaPress, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Postava

Zpěvačka Dara Rolins (49) na sobě pořádně maká a je to vidět. Na galavečeru udílení cen Český slavík předvedla svou figuru ve velmi žhavém upnutém body s různými nášivkami a ozdobami. Kromě toho, jak zachytili fotografové eXtra.cz, poté v průběhu galavečera vynesla kabelku za více než osmdesát tisíc korun.

Slovenská zpěvačka Dara Rolins byla jednou z účinkujících na letošním Českém slavíkovi. V rámci 60. výročí této hudební ankety předvedla směsici oblíbených hitů z průřezu své kariéry.

„Po dlouhé době jsem jednou z účinkujících na Českém slavíkovi. Naposledy jsem tu zpívala jeden ze svých hitů Nebo peklo raj. Je to pro mě hezká připomínka časů minulých. Od té doby ale všechno trochu narostlo, všechno se to správným směrem upgradovalo a cítím se jako na opravdické hudební akci světové úrovně,” prozradila Dara pro eXtra.cz na zkoušce před Slavíkem.

Žhavé zlaté body

Snažila se, aby byl její kostým sexy.Zadání Českého slavíka je show a narozeniny a já jsem reprezentant taneční scény a popové muziky. Ve světě je zvykem, že děvčata jsou na pódiu sexy, a taková se budu snažit být i já,” dodala.

Na sobě tak měla zlaté body s bohatými nášivkami a ozdobami a k tomu stříbrné kozačky na podpatku. Nutno dodat, že body hezky zdůrazňovalo její perfektní figuru a věk 49 let by jí tipoval jen málokdo. Je vidět, že se o sebe stará a cvičí.

Luxusní kabelka za 80 tisíc

Když seděla Dara během galavečera v hledišti, převlékla se do dlouhé tělové róby, vzala si luxusní šperky, a jak zachytili fotografové eXtra.cz, také malou žlutou kabelku od Fendi s názvem „Peekaboo”, která vyjde na více než osmdesát tisíc korun.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy