Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zemřela manželka liliputa z Harryho Pottera: Dožila se jen 53 let, zbyli po ní syn a dcera

Ve věku 53 let zemřela Samantha Davis, manželka známého herce Warwicka Davise.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 7 fotografií
Náhlé úmrtí

Anglický herec Warwick Davis (54), který se proslavil hlavně svými rolemi v Harrym Potterovi či Letopisech Narnie, prožívá opravdu těžké období. V třiapadesáti letech mu zemřela manželka Samantha Davis. Podle informací BBC spolu strávili více než třicet let a vychovali tři děti.

Herečka Samantha Davis zemřela v pouhých třiapadesáti letech dne 24. března, informace ovšem vyšla najevo až nyní. Svého manžela, anglického herce Warwicka Davise, potkala v roce 1988 na natáčení filmu Willow a od té doby byli nerozluční. V průběhu let se jim narodily tři milované děti – Annabelle (27), Harrison (21) a Lloyd. Lloyd se bohužel dožil jen devíti dnů.

„Její smrt zanechala obrovskou díru v našich životech. Chybí mi její objetí,“ řekl zdrceně Warwick pro BBC. „Byla to jedinečná žena, vždy viděla tu pozitivní stránku života. Měla temný smysl pro humor a vždy se smála mým špatným vtipům,“ dodal.

Zdravotní komplikace

Samanthu dlouhodobě trápily zdravotní problémy, ovšem konkrétní příčinu smrti rodina nezveřejnila, jak uvedl Daily Mail. V roce 2019 se málem setkala se smrtí, když ji na rodinné dovolené postihla sepse.

Warwick David si zahrál ve světově úspěšné kouzelnické sérii Harry Potter. Hrál v každém díle, a to profesora Filiuse Flitwicka, a v prvním díle ztvárnil také muže pracujícího v bance u Gringottů, který doprovází Harryho do trezoru 715. Zahrál si též ve snímcích Letopisy Narnie, Star Wars či Labyrint.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy