Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zemřela kartářka Jana Demeterová: Ve 49 letech se jí zastavilo srdce

Zemřela kartářka Jana Demeterová.
Zdroj: Se souhlasem Lifee
+ Další 2 fotografie
Náhlé úmrtí

Tarotový svět zasáhla smutná zpráva. V pouhých 49 letech zemřela kartářka Jana Demeterová. Selhalo jí srdce. Jako první o tragické zprávě informoval na sociálních sítích šéfredaktor časopisu Ve hvězdách Roman Zahrádka.

V pouhých 49 letech zemřela známá kartářka Jana Demeterová. Podle dostupných zpráv jí selhalo srdce. Informace o její smrti přinesl jako první šéfredaktor časopisu Ve hvězdách Roman Zahrádka na Facebooku.

„Jani, byla radost s Tebou spolupracovat. Díky za to, že ses podílela svými příběhy na tvorbě časopisu Ve hvězdách, jsem rád, že jsem Ti mohl připravit u nás k vydání Tvoji knížku, a hlavně jsem rád za naše dlouholeté kamarádství, během kterého jsme se častokrát hodně zasmáli. Všem, kdo Tě znali, budeš chybět. Mnoha lidem jsi svými předpověďmi pomohla nebo dokonce zachránila život. Už proto je pro nás Tvůj odchod tak nečekaný, ale vím, že je Ti teď dobře,“ napsal Zahrádka.

Vykládala karty online

Jana Demeterová, která pocházela z Vysoké Libně u Mělníka, pravidelně vysílala živé vstupy na svém YouTube kanálu, kde ji sledovalo přes sedmnáct tisíc lidí, a četla lidem z karet. Poslední stream se uskutečnil jen před čtyřmi dny. Poté náhle zemřela. Měla i svou knihu s názvem Čáry a příběhy Jany Demeterové aneb Nebojte se budoucnosti.

Uživatelé na sociálních sítích jsou v šoku z náhlé ztráty kartářky Demeterové. „Taky jsem doufala, že jde o fámu. Nejde. Skutečně zemřela Jana Demeterová, kartářka, dnes v noci. Neuvěřitelné. Včera byla plná života. Nebylo jí ani 50 let. Zrovna u ní bych tipovala, že tu ještě v osmdesáti bude tancovat, vykládat, zpívat. Tak ať je vám tam nahoře dobře, a kdyby to šlo, tak veselo,“ napsala na sociální sítě Irena.

Lidé jsou v šoku

„Zasáhla mě smutná zpráva, které doteď nevěřím. Přišel jsem o kus svého já, o kus svého života. Jano, děkuju moc za vše. Nemám slova, která by vyjádřila smutek v mém srdci, je mi to neskutečně líto,“ napsal Jaro. „Paní Jani,  nemůžu tomu uvěřit,  už žádná bravurní cigareta. Tolik energie, smíchu, radostí, moc budete chybět. Už neuslyšíme: Já vás miluju a maluju. Upřímnou hlubokou soustrast rodině. Ať má věčné světlo a odpočinek,“ napsala Renata.

Jana Demeterová se objevila jako host v pořadu Lifee. Moderátorka Miluše Bittnerová se jí zeptala například na to, co dělá, když k ní přijde někdo s opravdu těžkým osudem. Je to hrozně těžké. Jdu do kouta, vybrečím se a potom si pustím hudbu. No a začnu na sobě pracovat. Člověka to hodně zasáhne,“ uvedla ještě v prosinci 2023.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy