Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Zemřela česká zpěvačka Victoria Velvet: V pouhých 40 letech přišla o život v Turecku

Victoria Velvet zemřela v turecké Ankaře.
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
Náhlé úmrtí

Ve věku čtyřiceti let zemřela zpěvačka Victoria, která od roku 2019 žila s manželem a třemi dětmi v turecké Ankaře. Smutnou zprávu sdíleli na sociálních sítích její přátelé, kteří tragédii stále nemohou uvěřit.

V pouhých čtyřiceti letech zemřela česká zpěvačka Victoria, která se sice narodila v Jihoafrické republice, ale od roku 1998 žila s přestávkami v Praze. Její tatínek byl Čech a maminka z Namibie.

O jejím skonu informovaly kamarádky na sociálních sítích. „Pořád tomu nemůžu uvěřit. Tak krásná, mladá a plná života. Odpočívej v pokoji,“ napsala na sociální sítě influencerka Madina Uysal. V příspěvku na ni zavzpomínala také influencerka Meltem Banko. Žádné loučení pro nás neexistuje. Ať jsi kdekoli, vždy budeš v mém srdci,“ napsala zdrceně a připojila společnou černobílou fotografii.

Stěhování do Turecka

Vera byla zakladatelkou půlmaratonu v turecké Ankaře a organizovala špičkové sportovní akce. V roce 2019 se s o čtrnáct let starším manželem Thomem a třemi dětmi přestěhovala do Turecka, jak promluvila tehdy pro iDnes. A právě v hlavním městě země měla 11. června Victoria zatím z dosud nezveřejněných příčin zemřít.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy