Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zemřel Josef Alois Náhlovský (†72): Celkové selhání organismu a problémy s plícemi!

Alois Náhlovský pohlehl krátké, ale vážné nemoci.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 8 fotografií
Příčina úmrtí

Ve čtvrtek zasáhla Českou republiku smutná zpráva. Ve věku dvaasedmdesáti let zemřel talentovaný bavič a herec Josef Alois Náhlovský. Jak informoval web Aha!, komik zemřel na celkové selhání organismu.

Oblíbený bavič a herec Josef Alois Náhlovský zemřel na celkové selhání organismu, jak informoval server Aha!. Tři týdny bojoval o svůj život v umělém spánku, ovšem ve čtvrtek 7. dubna svůj boj ve věku dvaasedmdesáti let prohrál.

K úmrtí se na Facebooku vyjádřila i hercova rodina. „Dovolujeme si Vás za nejbližší rodinu informovat, že dnes, 7. 4. 2022, ve věku 72 let, zemřel po krátké těžké nemoci, se kterou statečně bojoval, pan Josef Alois Náhlovský. O možnostech, jak se s Pepou budete moci roloučit, Vás budeme informovat. Děkujeme, že mu dnes věnujete tichou vzpomínku. Rodina předem děkuje za respektování soukromí,“ stojí v příspěvku.

Parťák Karla Šípa

Náhlovský vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně. Následně se začal život jakožto moderátor. Později tvořil komickou dvojici s hereckým partnerem Josefem Mladým a spolupracoval také s Karlem Šípem.

Šíp se k odchodu svého kamaráda také vyjádřil.Svět bude zas o něco smutnější. Zemřel Pepa Náhlovský. Kamaráde, parťáku, ať je ti nebe lehké. Budeš nám strašně chybět!” uvedl Šíp. Pro eXtra.cz na Náhlovského zavzpomínal i herec Jiří Krampol. „Zrovna mi to volal náš společný kamarád. Je to strašný. Pepa byl dlouho nemocný, měl špatné plíce, problémy s astma. Dokonce měl takový strach z covidu, že když probíhala ta největší vlna, tři měsíce vůbec nevylezl z bytu. Nákupy mu podávali přes dveře. Strašně se o sebe bál,“ uvedl.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy