Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zemřel Joey Morgan: Hvězdě snímku Skautův průvodce zombie apokalypsou bylo jen 28 let

Joey Morgan: Zemřel herec známý ze snímku Skautův průvodce zombie apokalypsou
Zdroj: Profimedia
úmrtí

Herecký svět přišel o další tvář. Teprve osmadvacetiletý Joey Morgan náhle zemřel ze zatím nezjištěných příčin. Jeho smrt potvrdil na Twitteru režisér Christopher Landon, který režíroval Morganův první celovečerní film Skautův průvodce zombie apokalypsou.

Herec Joey Morgan je po smrti. Morganovi bylo teprve 28 let. Přičina smrti zatím není známá. Morganovu smrt potvrdil na Twitteru režisér Christopher Landon, režisér prvního Morganova celovečerního filmu, kterým byl Skautův průvodce zombie apokalypsou.

"Joey Morgan vstoupil do mého života téměř před devíti lety, když jsem natáčel Skautova průvodce. Byl tichý, zábavný, inteligentní a přemýšlivý,“ uvedl Landon. "A když se spustily kamery, byl úžasný. Dnes odešel a tato zpráva je srdcervoucí. Je mi ctí, že jsem ho poznal,“ uzavřel Landon s emotikonem se zlomeným srdcem.

Morgan odstartoval svou hereckou kariéru rolí Augie Fostera ve filmu Skautův průvodce zombie apokalypsou z roku 2015, kde si zahráli také David Koechner, Tye Sheridan, Halston Sage, Sarah Dumont a Logan Miller. Hrál jednoho ze tří skautů, kteří používají naučené dovednosti, aby přežili zombie apokalypsu, uvedl list Daily Mail.

V roce 2016 si zahrál v televizním filmu Detour. V roce 2017 hrál ve filmu Flower se Zoey Deutch, Kathryn Hahn a Adamem Scottem.V roce 2018 účinkoval ve filmu Camp Manna. Jeho posledním projektem byl film Max Reload and the Nether Blasters z roku 2020.



Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy