Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zdrcená rodina tragicky zesnulého herce Matthewa Perryho: Zlomilo nám to srdce, přiznali

Rodina je z jeho smrti zdrcená.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Tragédie

V sobotu navždy odešel do hereckého nebe Matthew Perry (†54), jehož role Chandlera se navždy vryla do pamětí milionů fanoušků. Jeho rodina je z náhlé ztráty naprosto zdrcená. „Zlomilo nám to srdce,“ uvedli jeho milující rodiče v prohlášení, které zveřejnil americký web Page Six.

„Tragická ztráta našeho milovaného syna a bratra nám zlomila srdce. Matthew přinesl světu tolik radosti, a to jako herec i jako přítel,“ uvedla zdrcená rodina kanadsko-amerického herce Matthew Perryho v prohlášení, které zveřejnil server Page Six.

Následně se obrátili i k fanouškům: „Všichni jste pro něj tolik znamenali a my si vážíme toho obrovského přílivu lásky.“

Tragická smrt

Matthew Perry, který ztvárnil Chandlera Binga v seriálu Přátelé, byl nalezen mrtvý ve své domácí vířivce v sobotu v Los Angeles. Záchranáři a policisté přispěchali do jeho domu poté, co obdrželi telefonát o srdeční zástavě.

Úřady v domě našly antidepresiva, léky proti úzkosti a lék na chronickou obstrukční plicní nemoc. Všechno to byly léky na předpis, jak psal NY Times.

Rodina byla na místě

Do Perryho domu dorazila jeho rodina jen pár hodin po tragické zprávě o úmrtí. Autem přijeli hercův otec John Bennett Perry, hercova matka Suzanne Perry Morrison a hercův nevlastní otec Keith Morrison.

Po Mattheowi zůstali jeho rodiče a také pět nevlastních sourozenců: Caitlin, Emily, Maria, Will a Madeline. Herec se nikdy neoženil a neměl žádné děti.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy