Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zdraví a peníze dle čínského horoskopu: Rok vodního Zajíce 2023 přeje kariéře a hubnutí

Rok 2023 bude rokem vodního Zajíce.
Zdroj: Pixabay
ČÍNSKÝ HOROSKOP

Před námi je rok vodního Zajíce, což znamená, že by nás po náročném roce Tygra měly čekat pokojnější časy. Čínský Nový rok začíná 22. ledna 2023 a Zajícův vládnoucí vodní živel dodá nejen jemu, ale všem znamením zpět vnitřní rovnováhu a sílu. Jaký vliv bude mít rok na naše zdraví a kariéru?

Zdraví podle čínského horoskopu: Problémy řešte hned

Co se zdraví týče, rok 2023 by měl být rokem odpočinku. Po náročném roce Tygra se zbavíme únavy a získáme energii posunout se kupředu. Pokud máte zdravotní problémy, tento rok je ideální čas je začít řešit.

Rok Zajíce čínského horoskopu je také ideálním časem na změnu životního stylu. Máte možnost snadněji se zbavit zlozvyků. Pokud něco dlouhodobě odkládáte, nyní je správný čas jít do toho. A i když to nevyjde, alespoň jste něco zkusili. Stresové situace byste měli mít více pod kontrolou. Díky tomu budete mít více času přemýšlet a utřídit si myšlenky. V tomto roce by pro vás také mohlo být snadnější zhubnout či nabrat svalovou hmotu. Pokud si nyní osvojíte prospěšné návyky, bude pro vás jednodušší udržet je i do budoucna.

Ti, kdo by ale přesto měli být v tomto roce obezřetní, jsou Krysy, Draci a zejména Kohouti.

Peníze podle čínského horoskopu: Nepromarněte šanci

O lidech ve znamení Zajíce se říká, že se umí starat o peníze, a tak i jejich rok slibuje možnost zajistit si bohatství a prosperitu. Do cesty by se vám dokonce samy mohly připlést možnosti, jak toho docílit. Důležité ovšem je správně využít situaci a nepromarnit šanci. Ačkoli by vás vydělat si peníze nemělo stát obzvlášť velké úsilí, i přesto nic není zcela zadarmo. Je potřeba neusnout na vavřínech a umět se postavit k činu. Obzvláště velký problém by vám nemělo dělat ani spoření do budoucna.

Rok Zajíce také předpovídá možné zlepšení diplomatických vztahů. Pokud máte nějaké problémy v práci či ve veřejném životě, je možné, že je vyřešíte bez nějaké větší snahy. Tento rok by mohl být rokem velkých legislativních změn, a to směrem k lepšímu. Je ovšem potřeba dbát zvýšené opatrnosti a zejména si dávat pozor na podvodníky.

Rok 2023 bude rokem, kdy se mohou stát velké změny a je jen na vás, jak se k tomu postavíte. Pokud máte něco, co již dlouho odkládáte či chcete dát do pořádku, je právě nyní ten správný čas.

Roky Zajíce v čínském horoskopu

1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, dále pak 2035, 2047, 2059, 2071, 2083, 2095.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy