Tento web používá soubory cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.Rozumím
Trendy tagy Hana Krampolová koronavirus Extra Host (pořad) Počasí

Nejnovější kauzy

Zdeněk Pohlreich zavítá do Mostu: První díl pořadu Superšéf přinese křik i pláč

+ Další 3 fotografie
V prvním díle pořadu Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět se, převlečen za motorkáře, vydal Zdeněk Pohlreich (62) se štábem na sever. Most je specifickým místem k životu a podnikatelům se nedaří tak, jak by chtěli. Mohou za to lenost personálu, nepřízeň místa nebo jiné, zatím skryté faktory?

Kromě toho, že Zdeněk Pohlreich v utajení rozkryje všechny nešvary špatně fungující restaurace, díky čemuž je také schopen poradit provozovatelce restaurace, jak zútulnit prostory podniku, vysmýčit a přestavit k plné funkčnosti kuchyni, pracuje také s psychikou všech, kdo v restauraci pracují. Vše směřuje k tomu, že se Ristorante Nautico opravdu stane nejlepší italskou restaurací v Mostě. K tomu je ale zapotřebí obrovské nasazení všech zúčastněných.

Zdeněk Pohlreich v úvodu každého dílu vysvětluje: „Pokusím se zachránit všechny ty zoufalce za 24 hodin. V době sociálních médií může podnik za den uspět, nebo ztroskotat a na nás je, aby to byla ta první varianta. Ovšem pokud je chci zachránit, musím jít do pekla a zpět. Pojďte se mnou.“

Přítel Petry, majitelky restaurace, po zhlédnutí tajně natočeného videa vynadá personálu: „Jste líní, jste tady všichni líní. A nejste schopní dělat věci tak, jak mají být.“

Padnou i ostřejší slova. Je ale vidět, že všichni chtějí dát podniku a své práci ještě jednu šanci. To znamená zapomenout na náhražky typu: Místo sójovky tam dáme maggi. Na gramáže nehledíme, zákazník stejně nic nepozná.

Koncept pořadu

Důležitým úkolem je zjistit v naprostém utajení veškeré informace o provozovně a následně se skutečnostmi seznámit hlavní aktéry. Naučit kuchaře jinému přístupu k vaření. Což probíhá pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha v pojízdné kuchyni pořadu Superšéf a dochází k restartu nefunkčního konceptu celé restaurace. Rychle, bez zbytečných prostojů. Čas totiž pořád běží. Zdali podnik po tomto zásahu přežije či ne, je ovšem otázkou motivace, nadšení a práce každého jednotlivce působícího v provozovně. Celý tým je totiž jen tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek.

Související články

Další články