Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zcela nahá Tereza Ramba šokuje: Vystavila se zakrytá jen žehličkou

Provokativní reklama.
Zdroj: HerminaPress
+ Dalších 10 fotografií
obnažená

V novém filmu od Svěráků s názvem Betlémské světlo se objeví i herečka Tereza Ramba (32). Ta se ve snímku předvede krátce po porodu v nezvyklé poloze, ve scénáři má totiž jednu nahou scénu za druhou. A už teď se z její nahé fotky v nadživotní velikosti může těšit celá Praha.





„Chvilku po porodu mě Jan (Svěrák, pozn. red.) obsadil do role devatenáctileté slečny, která má ve scénáři jednu nahou scénu za druhou. Jemu tak můžu poděkovat, že jsem se během těch tří měsíců dostala do formy,“ prozradila herečka Tereza Ramba v tiskové zprávě, kterou má eXtra.cz k dispozici.

Herečka se objeví ve filmu Betlémské světlo od Svěráků a snímek dorazí do kin 10. března. Ramba musela pořádně zamakat, aby se dostala do formy, jelikož před pár měsíci porodila druhého potomka, dcerku Miru.

Už teď se ale může Tereza Ramba pyšnit svou nahou nadživotní fotkou, která září Prahou a na které je oděna jen do roucha Evina, přičemž si intimní partie zakrývá žehličkou...

"Moje lékárnice Vendula si o sobě myslí, že je upjatá, ale díky Máriovi, kterého hraje Vojta Kotek, zjistí, že je vlastně vášnivá. Pro mě to byla těžká role, Jan mi vždycky připraví nějakou výzvu, ať už to bylo ve filmu Po strništi bos, kdy jsem vlastně poprvé hrála maminku, nebo tady. Ale byla to hrozně hezká práce,“ pěla chválu Tereza na nový film.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy