Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zbaběle prchající Karlos terčem posměchu a kritiky: Lela ho brání jako lvice

+ Dalších 41 fotografií

Po prohraném sobotním duelu s Patrikem Kinclem o pás šampiona ve střední váze Oktagonu se na Karlose Vémolu snáší kritika ze všech stran. Trnem v oku je fanouškům především skutečnost, že po vyhlášení soupeře vítězem nepodal Kinclovi ruku. Místo toho z O2 areny odešel potichu a ve spěchu. Nenávistné komentáře schytává také Vémolova žena Lela, jak je vidno z jejího Instagramu. Redakce eXtra.cz se na některé z nich podrobně podívala.

Spolu tvoříme tým. (…) A zítra si jdeme pro vítězství,“ napsala Lela Ceterová pod fotografii, kterou na síť umístila po pátečním předzápasovém vážení. „Byla by aktuální fotečka? Když jste jak trapáci utekli? Nebo lvi nedostali večeři?“ okomentoval snímek jeden z uživatelů po zápase.

Od zítra lvi dožerou,“ napsal na Instagram další hejtr, kterému Lela dokonce odpověděla: „Tvoje hlava, jak vidím, dožrala už dávno.“ Je vidět, že milující manželka brání svého muže, sedmatřicetiletého veterána Karlose Vémolu, ​opravdu zuby nehty.

„Ať už se na to vy*ere, klaun“

Poťouchlost z dalších komentářů přímo čiší: „A kde je to vítězství? Nevidím ho,“, „(Karlos) porazí leda no name bojovníky. Když má porazit dobrého bojovníka, buď dostane do držky, nebo simuluje,“ nebo „Starej ti dožral, tak hlavně kapesníky, když bude celej rok brečet.

„Tady jsme všichni viděli, že váš muž neumí vůbec nic, jen si dělat jméno na druhořadých zápasnících. Přijde lepší borec a Vémola je pět kol opřenej o klec, jeho kop je parodie. Ať se na to už vy*ere, klaun,“ píše další zklamaný fanoušek.

Lela svého Terminátora podporuje dlouhodobě – při březnové debatě Vémoly s Patrikem Kinclem v Ostravě křičela na Karlosova soupeře ​kvůli tomu, že přede všemi slovně narážel na jeho údajnou nevěru.Že se nestydíš za to, co říkáš," vypálila tehdy blondýnka, „Ano! Že se nestydíš jako chlap říkat některé věci. Hanba ti. Aby na tvou ženu říkali věci. Některé věci se neříkají!Karlose Lela hlasitě podporovala i během zápasu, kdy stála v prvních řadách u klece a fandila.

Šampion prohru neskousl

A pochvalu nedostává od svých sledujících na Instagramu ani samotný Vémola: „Měla jsem vás za většího frajera. A tím nemyslím vítězství. Ale takhle utéct po zasloužené prohře? Zbabělé a trapné,“ tepe ho fanynka Jana pod jednou z posledních fotek.

Nesportovní chování vyčítají Vémolovi i další. „To je velká nepříjemnost a znovu si tím zadělal na další nepřátele. Nechodíme v jeho botách, ale první soud je jasný. Když jsi velký šampion, tak tohle v sobě musíš skousnout,“ komentoval moment moderátor, zakladatel a spolumajitel organizace Oktagon MMA, Ondřej Novotný v O2 areně, kde byla i redakce eXtra.cz.

Nenávist mezi rivaly se už dlouho před duelem sice dala krájet, ale že jeden z nich po konci bitky odmítne druhému podat ruku, tipoval málokdo.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy