Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zastánkyně přirozeného stárnutí Jitka Boho: Sepsula mladé dívky s plastikami

+ Dalších 7 fotografií

Bývalá královna krásy Jitka Boho (32) se stárnutí nebojí a i přes neustálý tlak sociálních sítí si neplánuje svůj vzhled vylepšovat. V rozhovoru pro eXtra.cz odsoudila mladé, přirozeně krásné ženy, které začínají příliš brzy s kosmetickými zákroky. Pracovat by podle ní měly zejména se svou psychikou. 

Zbytečné zásahy

Modelka Jitka Boho se od doby, kdy zvítězila v soutěži krásy, snad vůbec nezměnila. Dle svých slov je ale zastánkyní přirozené krásy a stárnutí a do žádných méně či více invazivních kosmetických zákroků se rozhodně nehrne. Názor na rozhodnutí mladých žen podstupovat tyto procedury zbytečně brzy má ale jasný.

"Já se držím pravidla příliš nesoudit, ale můj osobní názor je, že je to hrozná škoda," řekla eXtra.cz Jitka. "Myslím si, že vůbec neví, co to bude dělat za deset nebo dvacet let, protože budou muset přidávat. Podle mě je na tom pak i závislost, když člověk vidí, že to najednou povadává. Já si opravdu vážím všech lidí, kteří jsou slavní a razí to přirozené stárnutí, a vidím v nich inspiraci," dodala dvojnásobná maminka.

Zásahy do obličeje podle ní, obzvlášť co se mladých týče, nejsou nutné. "Mladé holky jsou samy o sobě krásné, a aby si do obličeje dávaly botox, mi přijde opravdu zbytečné," uvedla bývalá královna krásy. "Chápu, když je tam nějaká indispozice v obličeji, ale když jsou přirozeně hezké, tak by se mělo spíš pracovat na tom, aby se samy ve svém těle cítily dobře, pracovaly na své psychice, než aby si dávaly do těla něco, co zatím nepotřebují," dodala rázně Boho na představení nové řady kosmetiky ANNA BRANDEJS.


Tlak sociálních sítí

Problém je podle modelky v sociálních sítích, které dennodenně dívky masírují současnými trendy krásy. "I mě to ovlivňuje, samozřejmě, že si někdy říkám, že ty nosoretky nejsou, co bývaly," uvedla se smíchem Jitka. "Ale ne, to je samozřejmě přirozené a důležité je obklopit se lidmi, kterým se líbíte taková, jaká jste. Já jsem zažila, že mě na nosoretky upozornil jeden kluk, a musím říct, že mě to nahlodalo, ale myslím si, že je to pak na psychice té ženy, jak je ochotná to ustát," doplnila krásná brunetka s tím, že chce apelovat na ženy, aby si více věřily.

"Kdyby mě na nosoretky upozornil můj partner, tak mi za to nestojí," odpověděla modelka na otázku, kdyby ji na nedostatky upozornil její přítel Tomáš Hřebík. "Já ho mám také ráda takového, jaký je, a nechci, aby si dával botoxy do obličeje. Prostě ty vrásky a stárnutí k tomu patří," směje se Jitka, podle níž je dnešní doba v tomto směru neúprosná. "Odevšud se na nás valí fotky dokonalých holek a jsme pod neustálým tlakem, ale musíme to prostě ustát a být pevné," podpořila ženy závěrem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy