Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zápasník Štefan Bazso přišel o obě nohy a část lebky. Konečně ho pustili z nemocnice, vyhráno ale zdaleka nemá

Štefan Bazso: Statečný bojovník je zpátky doma
Zdroj: Se souhlasem Ludialudom.sk
+ Další 4 fotografie
Bojovník

Slovenský MMA zápasník Štefan Bazso (34) je po třech měsících z nemocnice zpátky doma. Na ARO skončil poté, co měl akutní otok mozku a poranění krční tepny. Štefan tak v důsledku těchto zranění přišel o část lebky a obě nohy. Nyní už je doma i se svou přítelkyní Míšou, jak před pár dny informovala na svých sociálních sítích. Právě ona je mu po celou dobu neuvěřitelnou oporou. 

Slovenský MMA zápasník Štefan Bazso je bojovník tělem i duší. Před několika měsíci byl hospitalizován na ARO, protože měl velmi závažná poranění krční tepny a následně i mozku. V důsledku toho přišel o obě nohy a část lebky. Během pobytu v nemocnici ho však trápil i oboustranný zápal plic, nehojící se rány nebo otrava krve.

Nyní už je z nemocnice zpět doma, ale boj ještě nemá zdaleka vyhraný. V bytě je mu neustálou oporou milující partnerka Míša, která o tom, že už je Štefan doma, informovala před několika dny na svém stories na Instagramu. „My čtyři spolu konečně po třech měsících,“ napsala k fotografii.

Bitka s kickboxerem

Podle slovenského webu Čas byla příčinou zranění pouliční bitka s kickboxerem, do níž se měl Štefan zaplést. „Ve vztahu k vámi uvedené události můžeme potvrdit, že policie ve věci jedná. Vyšetřovatel odboru kriminální policie v Košicích vede trestní stíhání ve věci ublížení na zdraví. Ve věci jsou prováděny všechny potřebné procesní úkony v souladu s trestním řádem, zatím nebylo vzneseno obvinění vůči žádné konkrétní osobě a nebylo vydáno ani konečné rozhodnutí,“ uvedla policejní mluvčí Jana Mésarová.

Partnerka Štefana vytvořila sbírku. Peníze mohou lidé posílat na transparentní účet ZDE. „Získané prostředky budou použity na léčbu, rehabilitační pobyty, vybavení domácnosti, invalidní vozík a protézy nohou,“ stojí u sbírky. Cílem je vybrat 50 tisíc eur, v současnosti transparentní účet vykazuje přes 36 tisíc eur, tedy více než 860 tisíc korun.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy