Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zápasník David Kozma o nebezpečí šikany: Děti by měly bojové sporty dělat preventivně, říká bijec

+ Další 4 fotografie

Oblíbený MMA zápasník David "Pink Panther" Kozma byl jednou ze známých osobností, která se objevila na společenské akci v pražském Hot Peppers. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, proč není i přes své vítězství spokojen s prvním zápasem v Oktagon GameChanger a co radí dětem v boji proti šikaně. 

Nespokojenost s výkonem

Známý MMA zápasník David Kozma má za sebou první zápas v rámci Oktagon GameChanger, jeho vítězství ale zřejmě nebylo zcela podle jeho představ. "S výkonem spokojenej nejsem, ale jsem spokojenej s výsledkem, protože jsem vyhrál, to je důležité, postoupil jsem do dalšího kola, což se počítá, a na to, jak ten zápas probíhal, už se nikdo neptá," prozradil eXtra.cz Kozma, který si říká Růžový panter.

"By to takovej remízovej zápas, někdo říká, že jsem ten zápas prohrál, rozhodčí to nakonec dali mně a já se z toho musím ponaučit a do dalšího zápasu jít lépe připravenej," dodal sportovec na křtu nového klipu zpěváka Davida Peta, který proběhl v pražském klubu Hot Peppers.

Bojové sporty jako prevence šikany

Kromě toho, že je David úspěšným zápasníkem, vede ve školách přednášky o nebezpečí šikany. "Oktagon mě oslovil, protože jsem taková pozitivní postava, takovej tichej zápasník, ale já jsem naštěstí šikanovanej nikdy nebyl, protože jsem začal s bojovými sporty. Prostě odpovídám na otázky, na které se děti ptají," uvedl Kozma. "Dětem bych doporučil, aby začaly s bojovými sporty, jako já, a měly to jako prevenci," doplnil.

Sportovec s růžovými vlasy už pomalu trénuje i svou maličkou dcerku. K zápasení sice ještě nedošli, ale na svém Instagramu nedávno zveřejnil společnou fotku z bazénu. "Já z ní toho vodního tvora udělám!" napsal ke snímku obr, který si podle svých příspěvků rodičovství užívá, jak jen to jde.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy