Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zamilovaný Langmajer: Oslavenkyni Gondíkové přichystal romantické gesto před garáží

Jiří Langmajer s Adélou Gondíkovou.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 3 fotografie
Romantika

Herci Adéla Gondíková (49) a Jiří Langmajer (56) patří k nejstabilnějším párům v českém showbyznysu. A Langmajer dokazuje, že je velký romantik. Jeho manželka oslavila v pátek 19. srpna narozeniny a on pro ni před garáří přichystal krásné překvapení, což herečka zdokumentovala a přidala na svůj Instagram. 

Sympatická herečka Adéla Gondíková oslavila v pátek 19. srpna devětačtyřicáté narozeniny. A její muž, herec Jiří Langmajer, rozhodně ví, čím jí udělat radost.

Přichystal si pro ni totiž překvapení. Kromě pugétu barevných květin na ni před garáží čekal nápis „Všecko nejlepčí lásko“ a kolem toho křídou nakreslené srdce. To Gondíkovou dojalo a musela si to natočit a přidat na svůj Instagram. „Děkuju za překvapení před garáří,“ napsala k videu.

Spojila je láska

Langmajer a Gondíková se vzali v roce 2019. „Spojila nás láska a ta tam pořád je. To je vlastně ten jediný velký spojovatel. V branži se známe všichni a potkáváme se. Žádné osudové setkání na natáčení to nebylo. Znali jsme se a vídali a potom to nějak tak postupně vzniklo. Hrát jsme spolu začali až poté, co jsme se dali dohromady,“ prozradila herečka v rozhovoru pro iDnes.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy