Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Zamilovaní Písařovicová a Brzobohatý: Daniela nádherně vykvetla, pochvaluje si Ondřej

+ Dalších 5 fotografií

Jak se za rok svého vztahu změnili moderátorka Daniela Písařovicová (44) a herec Ondřej Brzobohatý (40)? O tom se rozpovídali v primáckém pořadu Inkognito. Je to totiž zhruba rok, co se v zábavné show poprvé potkali. Není tak divu, že jejich vztah byl tématem nového dílu.

Ondřej Brzobohatý je zamilovaný až po uši. Nejenže společnou fotku se svou přítelkyní Danielou Písařovicovou dal vůbec poprvé na Instagram, ale bok po boku se znovu objevili v zábavné show vysílané na stanici Prima s názvem Inkognito. V show známé osobnosti hádají nejrůznější povolání.

Jak se změnili?

Protože je to zhruba rok, co se v Inkognitu potkali, byli do pořadu pozváni znovu a jejich vztah byl hlavním tématem nového dílu. Ostatní účastníci zhodnotili, jak se partneři za rok změnili. „Já bych o tom nechtěl moc mluvit. Já si myslím, že nádherně vykvetla,“ ​nechal se slyšet Brzobohatý.

Do konverzace se vložil i Jakub Prachař, který opět nezklamal a prohlásil, že mu Daniela se zdá posmutnělá. „Já vám děkuju, že máte spoustu názorů, o které jste se chtěli podělit. Já bych řekla, že Ondra se změnil,“ zakončila to Daniela.

Na krátké video se podívejte v náhledu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy