Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zamilované páry na Muži roku: Žilková s přítelem Holomáčem i Sedláčková s Töpferem

Muž roku 2023: Přehlídka zamilovaných dvojic, s přítelem dorazila Žilková i Sedláčková
Zdroj: Herminapress.cz / koláž eXtra.cz
+ Dalších 30 fotografií
muž roku 2023

O známé dvojice tam nebyla nouze. Na finálovém večeru soutěže Muž roku se objevila celá řada známých dvojic. Podívejte se, kdo ze slavných vyvedl na akci v Náchodě, kde byla i redakce eXtra.cz, svého partnera. A nešlo jen o hosty ceremoniálu. Své přítelkyně ukázali i někteří účastníci finále.

Veronika Žilková dorazila do městského divadla v Náchodě se svým partnerem Josefem Holomáčem, zakladatelem legendární rockové kapely Argema. Jejich partnerství se hodně řešilo začátkem roku, kdy Žilková a bývalá manželka Holomáče vydávaly poměrně protichůdná vyjádření, co se začátku a stavu jejich vztahu týkalo.

Mottlová se tu loni seznámila

Svého přítele si do hlediště přivedla i Bára Mottlová. Model David Pleva ale soutěž Muž roku dobře zná, vždyť se jí před rokem sám účastnil. A právě tady se dal s Mottlovou loni dohromady. V soutěži Men Supermodel World skončil na třetím místě, což bylo pro organizaci Davida Novotného jedním z dalších významných úspěchů. Předtím se věnoval a dnes stále věnuje fitnessu, který miluje ze všeho nejvíc.

Sedláčková s restauratérem

Herečka Jitka Sedláčková dorazila s pražským restauratérem Pavlem Töpferem, který je bratrem herce Tomáše Töpfera. Jitka byla se svým současným partnerem kamarádkou přes pětatřicet let, poté se rozhodli, že se dají dohromady jako partneři. Před dvěma lety sympatická herečka prohlásila v Show Jana Krause, že Töpfer je jediný muž, kterého by si v životě dokázala, jako odpůrkyně manželství, vzít.

Nechyběli ani vymetači večírků Angie Mangombe a Josef Kůrka, kteří zřejmě čerstvě narozeného syna svěřují babičce, kdykoli je to možné.

Rozhovor s Angie a Pepou o synovi

Své drahé polovičky si ale přivedli i někteří finalisté soutěže krásy. Protějšek tak třeba ukázal soutěžící Rostislav Procházka, který skončil na třetím místě. Vítězem letošního ročníku Muže roku zvolila porota třiadvacetiletého studenta biochemie a práv Františka Knoblocha. František je také sportovní talent, kromě řady dalších sportů, kterým se věnuje, reprezentoval Česko i v beach volejbalu. Zrovna Franta je ale nezadaný.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy