Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zamilovaná Terezie Kovalová o nové lásce: Po rozvodu jsem byla opatrná, přiznala a prozradila, co jí na mužích nejvíc rajcuje

+ Další 4 fotografie

Violoncellistka Terezie Kovalová konečně opět září štěstím. Po nevydařeném manželství, které letos skončilo rozvodem, je znovu zadaná a po boku spisovatele a básníka Vítězslava Bečky jenom kvete. Okatá blondýnka v rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, jak se se svou novou láskou seznámila a co ji na mužích přitahuje nejvíc. 

Dali si načas

Snad nejkrásnější česká violoncellistka, zpěvačka a příležitostná modelka Terezie Kovalová má za sebou dost náročný rok. Necelé tři roky po svatbě se rozvedla se svým dnes již exmanželem Milanem Vodičkou. Naštěstí ale tento ne příliš příjemný proces proběhl bez problémů. "My jsme spolu nebyli ani tak dlouho, neměli jsme žádné děti, žádný společný majetek, takže to byla opravdu pouze otázka domluvy a jsem vděčná za to, že to proběhlo hladce," řekla Tereza, která přišla na vánoční party British American Tobacco s novým přítelem.

"S Milanem již chvíli netvoříme pár. Je to skvělý chlap a přeji mu do budoucna jen to nejlepší. A vás prosím, abyste zkusili nesmutnit v komentářích - ač to chápu, pro mě se stalo něco dobrého, a tudíž mi smutnění přijde zbytečné - na to žijeme fakt moc krátký život, který holt jde dál. Tak nové etapě zdar," oznámila tehdy Terezie na svém Instagramu.

Její současný partner Vítězslav Bečka dělá Head Marketing ve společnosti Corrency a mimo jiné je také básník a spisovatel, což je pro Kovalovou doslova vražedně dokonalou kombinací. "Spojila nás práce, protože naše společná kamarádka ví, že trpím chronickými bolestmi a Vítězslav v té době pracoval ve firmě, která se tím zabývala. Domluvila nám společnou schůzku," prozradila kráska, kde mezi ní a mladým umělcem přeskočila jiskra. "Já jsem byla ale opatrná, přece jen jsem byla ještě vdaná, i když jsme spolu už s manželem nebyli, takže jsme se tomu věnovali pozvolna a já jsem moc ráda, že jsme si dali načas," dodala.

Co ji rajcuje?

"Přečetla jsem jeho básnickou sbírku, kterou vydal jako první, jmenuje se Intelektulení, což je strašně fantastický název, a momentálně začal pracovat na svém románu, takže jsem moc zvědavá, co z toho bude," prozradila s úsměvem Terezie, která eXtra.cz přiznala, jakou má úchylku. "Jak se říká, že každý má něco, co ho přitahuje, tak já jsem sapiosexuál, mě přitahuje vlastně hlavně intelekt a to, jaký ten člověk reálně je, takže i přes to, že se umím podívat na muže a ohodnotit ho, že je krásný a že by se mi líbil, tak většinou k tomu potřebuji ještě něco dalšího," řekla Terezie Kovalová, která prý ve Vítězslavovi našla svou opravdovou spřízněnou duši.

"Naše společné setkání bylo opravdu takové pohádkové, magické a rozhodně musím říct, že si připadám, že jsem v nejdospělejším vztahu, v jakém jsem kdy v životě byla, takže je to krásné a zároveň otevřené. Má to krásnou komunikaci, čehož si strašně cením," pěla chválu na svou současnou lásku. Dokázala by si ale muzikantka představit, že by podruhé stanula před oltářem? "Já bych se tomu vůbec nebránila," odpověděla s úsměvem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy