Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zamilovaná Pavlína Pořízková: Její přítel stojí za seriály Přátelé či Zoufalé manželky

+ Dalších 7 fotografií

Bývalá supermodelka českého původu Pavlína Pořízková září štěstím jako sluníčko. Po letech je opět zamilovaná a svou lásku, úspěšného hollywoodského scenáristu Jeffa Greensteina, dokonce přivezla z USA do České republiky. V rozhovoru pro eXtra.cz slavná kráska prozradila, jaký má její partner vztah s jejími syny a čím si ji rozmazluje.

Přinese jí modré z nebe

Po smrti svého manžela, amerického zpěváka a skladatele Rica Ocaska, byla bývalá supermodelka Pavlína Pořízková dlouho sama. Nyní ale konečně našla štěstí v náruči slavného hollywoodského scenáristy a producenta Jeffa Greensteina, který má na svém kontě spolupráci na veleúspěšných seriálech jako Přátelé nebo Zoufalé manželky.

Pavlína vedle vysokého sympaťáka září štěstím a je zamilovaná jako puberťačka. Na svého vysokého, stále usměvavého partnera pěje samou chválu, a navíc prozradila, že jí její láska klidně snese i modré z nebe. „Můj miláček mi přinese všechno, co chci,“ rozplývala se v rozhovoru pro eXtra.cz modelka.

Se syny vychází

Došlo i na slova o tom, jak mají rozdělené domácí práce. „Partner tak moc na vaření není, ale skvěle uklízí,“ pochvalovala si Pořízková. „Já vařím a on nakupuje a uklízí, ale já si myslím, že to mám lepší,“ dodala se smíchem.

Pavlína Pořízková má ze vztahu s Ocaskem dva syny, Jonathana Ravena a Olivera Oriona, kteří si prý s Greensteinem moc rozumí. „Vychází spolu perfektně, protože intelektuálně jsou na té samé výši, všichni jsou strašně chytrý a mají takový svoje divný zájmy o počítače, vědu, knížky a muziku, takže si krásně rozumí, a to mi dělá vážně radost,“ uvedla Pavlína. „Kdyby se neměli rádi, to by byl veliký problém, tak jsem ráda, že žádný problém nemám,“ dodala s úsměvem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy