Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zamilovaná Denisa Grossová: Z jejích žhavých snímků jde hlava kolem

Denisa Grossová je neskutečně sexy.
Zdroj: se souhlasem Denisy Grossové
+ Dalších 7 fotografií
Svůdná dračice

Jak je vidět, láska dělá zázraky. Úspěšná fotografka a dcera bývalého politika Stanislava Grosse (♰45) Denisa Grossová (23), která momentálně randí s tanečníkem a choreografem Dominikem Jandusem, vystavuje na sociálních sítích své sexy tělíčko. Musíme uznat, že dospěla v opravdu krásnou ženu a změna partnera jí rozhodně prospěla. 

Je na starší?

Dcera Stanislava Grosse Denisa, která má soudě podle dosavadních partnerů slabost pro o něco starší muže, než je ona sama, po boku sexy tanečníka Dominika Janduse doslova rozkvetla. Nedivíme se, že po ní muži pálí. Talentovaná, krásná a ještě k tomu dlouhovlasá blondýnka, to je prostě vražedná kombinace se vším všudy. Denisa navíc poslední dobou dráždí nejen svého milého, ale také řadu followerů na svém Instagramu. Zveřejňuje totiž fotky, ze kterých doslova přechází zrak.

Sexy tělíčko

Nedávno nahodila na svůj instagramový profil snímek, na kterém se doslova proměnila v sexy čarodějku. Fotografka sama pózuje na pláži egyptského Marsa Alam v průsvitném bodýčku s peříčkovými aplikacemi. Ozdobila si dokonce i čelo řadou černých třpytivých kamínků. Nevíme, jestli je autorkou fotografie ona sama, nebo ji zachytil její milý, nicméně ani nemusíme číst komentáře pod příspěvkem, abychom si udělali obrázek o tom, jak moc jí to teď sluší.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy