Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zákulisí Slavíků aneb co jste v televizi neviděli: Vondráčková se Neckářovi vyhnula obloukem či žena Jandy na klíně cizího muže

Český slavík 2023 a zákulisí: Vondráčková se Neckářovi vyhnula obloukem či žena Jandy na klíně cizího muže
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 139 fotografií
zákulisí

Přenos Českého slavíka šlapal jako po drátkách, jak už to tak ale bývá, ty pravé pikantnosti se schovávají v zákulisí. Co se dělo, když kamery zhasly? Například žena Petra Jandy Alice se uvelebila na klíně neznámého muže a nechyběla ani jeho ručka na jejím břichu. Pikantní také bylo tokání Sagvana Tofiho s modelkou Andreou Kalousovou. Málem pak došlo i na setkání tria Golden Kids, které se před lety rozešlo ve zlém. Helena Vondráčková se ale přítomnému Václavu Neckářovi na poslední chvíli vyhnula obloukem. To a mnohem víc zachytili přítomní fotografové eXtra.cz.

Když se sejde smetánka českého showbyznysu, je z toho vždy velké haló. Nejinak tomu bylo i v případě Českého slavíka, který začal ostudně. Při příchodu totiž neznámý útočník zasypal Honzu Bendiga moukou a zařval na něj "cikáne". Oblíbený zpěvák tak musel odjet domů a převléknout se. Z odporného incidentu se pak naštěstí rychle oklepal a střihl si song s Monikou Bagárovou.

Golden Kids v jednom sále

Dost možná dramaticky mohlo skončit také setkání bývalých přátel. Organizátoři Slavíků totiž poněkud zahazardovali, když mezi hosty, respektive oceněnými, bylo kompletní trio Golden Kids: Václav Neckář, Helena Vondráčková a Marta Kubišová. Právě poslední zmíněná v roce 2008 na poslední chvíli odpískala chystané turné, za což ji zažalovala agentura MM Praha, jejímž jednatelem byl Martin Michal, tedy manžel Vondráčkové.

Představitelka šíleně smutné princezny ze stejnojmenné pohádky od té doby nemá nejlepší vztah ani s Václavem Neckářem, který ve stejném filmu před mnoha lety hrál jejího prince. Právě s ním se málem potkala v sále, avšak jak zachytil fotograf eXtra.cz, na poslední chvíli si to legendární zpěvačka uvědomila a sáhla k úhybnému manévru, vzala to obloukem.

Tofiho něžnosti

Poněkud pikantní bylo i usazení Alice Jandové, manželky slavného rockera Petra Jandy. Ta se v mezičase uvelebila na klíně neznámého muže, což by u leckterého hosta mohlo pozdvihnout nejedno obočí. Nechyběla ani ruka zmíněného fešáka, něžně položená na bříšku půvabné Alice.

A k něžnostem došlo i mezi Sagvanem Tofim a Andreou Kalousovou. Známý playboy byl s expartnerkou Kazmy po celý večer, chodili spolu i ven a při rozloučení nechybělo něžné pohlazení po tváři.

Slzy vdovy po Vašovi Patejdlovi

Kromě skandálků a tokání došlo i na přátelská setkání. Na schodech vedoucích z Fora Karlín se setkali vypadlí tanečníci ze StarDance Richard Krajčo a Tereza Mašková. Podle fotek si toho měli hodně co říci, dost možná právě o soutěži, v níž tančili dobře, avšak nedokázali získat srdce diváků v dostatečném počtu.

Diváci u televizních obrazovek mohli vidět dojemnou poctu zesnulému Vašovi Patejdlovi. O tu se postaral Ondřej Brzobohatý, který zahrál jeden z hitů slavného hudebníka. Co však už kamery neukázaly, bylo dojetí Patejdlovy vdovy Miluše. Ta nejprve vše sledovala s úsměvem, ke konci výstupu jí ale vytryskly slzy, které si ze tváří stírala po zbytek písničky. Na další momenty ze zákulisí, například z pařby celebrit, se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Český slavík 2023

Anketa Český slavík vznikla v roce 1996. Jejím předchůdcem byl Zlatý slavík. Český slavík 2023 se koná v pátek 24. listopadu od 20:20 a galavečer vysílá TV Nova

Poslední ročníky: 2021 | 2022 | 2023

Související články

Další články

Nejnovější kauzy