Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Záhadné napadení Kristýny Bokové: Přiznala strach ze smrti, vše vyšetřuje policie

Kristýna Boková o napadení: Přiznala strach ze smrti
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Strach

Herečka Kristýna Boková (40) se na sociálních sítích rozepsala o znásilnění i potratu, ovšem nic blíže nespecifikovala. Jenže veřejnost tím zmátla, protože si všichni mysleli, že mluvila o sobě a svých vlastních zkušenostech. Boková o den později vydala na Instagramu prohlášení, v němž přiznala, že znásilněná nebyla, ale byla „napadena zlem a měla strach ze smrti“. Portál Blesk však přišel s informací, že Boková byla skutečně před pár dny ve střetu s neznámým mužem a celou záležitost nyní řeší policie.

Herečka Kristýna Boková dokázala pořádně zmást veřejnost. Na sociální sítě totiž nedávno přidala text: Myslela jsem si, že případnému znásilnění se dokážu ubránit (bolí mě to za všechny, kteří se neubránili), protože když jsem teď v sobotu dostala pěstí v běhu za životem od zla, které spí jen v nás lidech a vychází jako prázdnota ven z lidí. Pochopila jsem, že kdyby mě nezachránilo něco, co mě vždy zachrání na hraně toho, co je život a nic. A vždy mi jen ukáže hranu a vrátí mě do laskavé náruče si vážit toho tady a teď. Kdyby těch ran bylo víc nebo o trochu výš, už bych o sobě nevěděla a té síle zla bych se neubránila," šokovala herečka ve svém textu, avšak neuvedla, o co konkrétně šlo.

Lidé v komentářích jí ihned začali psát soucitné zprávy. „P.S. Jsem v pořádku, nejsem znásilněná, ale víc jsem porozuměla a to i díky následnému vyslýchání od laskavých a soucitných policistů (měla jsem štěstí), přes kontrolu lékařů, kteří už tak laskaví nebyli, i když přes upřímné slzy se probudili a nakonec přišla soucitná lékařka, která probudila soucit i u svých kolegů...“ napsala dále.

Žádný pokus o znásilnění, jen strach ze smrti

Že se jedná o velmi zmatečnou výpověď, o tom svědčí i fakt, že její znění zřejmě nikdo z fanoušků nepochopil správně. Kristýna Boková totiž hned další den přišla s vyjádřením, v němž popřela, že by byla znásilněná a že se nejednalo ani o pokus.

„Mělo to být o tom, že člověk není sám, že strach je hnus a svazuje, ale stojí za to s ním bojovat. Nebyla jsem znásilněná, nebyl to pokus o znásilnění, bylo to napadení zlem a strach ze smrti. A to mi stačilo. Něco se ve mně hnulo a já chtěla podpořit oběti čehokoli, aby nebyly samy. A taky nedusit ten strach. Dík za pochopení a už končím s tímto příběhem,“ vyjádřila se k celé situaci ve stories na Instagramu, kde ji momentálně sleduje skoro devět tisíc lidí.

Skutečné napadení

Portál Blesk však přišel s dalšími závěry. Boková měla být skutečně v sobotu kolem půlnoci konfrontována neznámým útočníkem poblíž pražské Invalidovny. „Policie se zabývá případem z Karlína, který kriminalisté vyšetřují jako výtržnost a ublížení na zdraví. Vyšetřování je na prvopočátku a nemůžeme k němu poskytovat další informace,“ prozradil již zmíněnému webu mluvčí policie Jan Rybanský.

Také muž měl být poraněn, avšak detaily nejsou známy.Byli jsme přivoláni na místo a ošetřili jsme muže (38), který byl při vědomí, a odvezli jsme ho do nemocnice na Bulovce,“ řekla mluvčí záchranky Jana Poštová.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy