Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smrt Romana Čechmánka: Pitva do příčiny jeho skonu světlo nevnesla

Roman Čechmánek měl zlatou medaili z OH v Naganu.
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 5 fotografií
Výsledky pitvy

Zdravotní pitva hokejového brankáře Romana Čechmánka prokázala, že nešlo o sebevraždu či cizí zavinění. Příčinu smrti hvězdy z Nagana policie zatím nechce prozradit. Informoval o tom web TN.cz.

Hokejový brankář Roman Čechmánek zemřel v neděli, kdy ho bez známek života našel jeho syn Roman v pronajatém apartmánu na Všemině, jak informoval web iSport.cz. Náhlá smrt zlatého hocha z Nagana zasáhla mnoho lidí. Policie jeho úmrtí začala okamžitě vyšetřovat a jak se domnívala správně, tak nešlo o sebevraždu ani ho nikdo nezabil.


"Závěry pitvy ukazují na to, co předběžně konstatovali kriminalisté na místě. Vyloučily sebevraždu a na úmrtí muže se s jistotou nepodílela žádná další osoba," sdělila policejní mluvčí Monika Kozumplíková pro TN.cz. Příčinu smrti zatím Policie ČR nechce sdělit.

Nabitý diář

Podle jeho přátel byl sportovec naprosto zdravý. Jak ale vypověděl šéf klubu z Uherského Hradiště, Miroslav Stavjaňa, tak den předtím Čechmánkovi nebylo dobře. „Ještě v sobotu jsme spolu řešili nějaké hokejové věci, říkal, že mu je špatně. Dneska (v neděli) měl jet s děckama do Kopřivnice, ale nereagoval na zprávy, ani na Facebooku. Našel ho syn Roman. Upřímnou soustrast rodině,“ řekl.


Roman Čechmánek byl jedním ze zlatých hokejistů, kteří v devadesátých letech vyhráli světový pohár v Naganu. Nic nenasvědčovalo tomu, že by byl nemocný. Podle jeho přátel měl ale dost nabitý program. Zemřel v pouhých 52 letech.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy