Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zagorová, Kotvald a Hložek na jednom pódiu? Detaily koncertu, který se už nikdy neuskuteční

Hana Zagorová s manželem Štefanem.
Zdroj: Se souhlasem Hany Zagorové
+ Další 4 fotografie
Koncert zrušen

Na koncert Hany Zagorové (75) se čekalo dva roky. Ve čtvrtek 16. června měl po koronavirové pauze konečně proběhnout, ale kvůli zdravotnímu stavu Zagorové byl nakonec zrušen. Na Facebooku o tom informoval producent projektu Tomáš Sagl.

Zdravotní stav zpěvačky Hany Zagorové není dobrý již delší dobu. Ovšem do poslední chvíle se čekalo, že se nakonec její dlouho očekávaný koncert s názvem Konečně společně v O2 areně uskuteční. Měla na něm vystoupit spolu se svým milujícím Štefanem Margitou (65).

Nedávno byla Zagorová znovu hospitalizována v nemocnici, jelikož skončila v bezvědomí a Margita ji spolu se záchranáři oživoval. Nyní už je oblíbená zpěvačka doma a odpočívá vedle svého milovaného manžela, s nímž nedávno oslavila třicet let od svatby.

Koncert pro nemoc zrušen

Koncert byl několikrát odsunut, a to hlavně kvůli koronavirovým opatřením. Nakonec se měl uskutečnit 16. června, ale ani k tomu nedojde. „Pro nemoc zrušeno,“ informoval na Facebooku producent projektu Tomáš Sagl. V příspěvku zároveň i popsal, co z projektu zbylo: „Krásné vzpomínky na pracovní i soukromá setkání s milými umělci v čele s Haničkou a Štefanem, poznání úžasných lidí v halách po celé ČR, Petr Rezek je velký sympaťák, radost z práce s PR profíky Hana Tietze a Jan Adam, všichni v O2 areně byli, jsou a budou zlatíčka,“ popisoval Sagl.

Zároveň prozradil, že se měl na koncertě objevit i Petr Kotvald a Standa Hložek. Svou účast prý také potvrdil Boom Band Jiřího Dvořáka. Nakonec ještě Sagl dodal: „V přítomnosti Hanky a Štefana je člověku nějak víc dobře. To vědí a s důvěrou si užívají celé generace. Že tomu nemohlo tak být v tomto projektu, nevadí. Důležité je zdraví, zdraví Hanky a láska, láska Štefana a naše. A ta ji uzdraví. A my se na Hanku a Štefana těšíme jinde a jindy,“ uzavřel dojemný příspěvek.

Zhoršený zdravotní stav

Zdravotní stav Zagorové se začal zhoršovat poté, co v září 2020 dostala koronavirus s velmi těžkým průběhem, jak tehdy informovaly Novinky. Právě koronavirus znovu nastartoval její nemoc krve, kterou od dětství trpí. Od té doby si prošla nejen postcovidovým syndromem, ale před devíti měsíci rovněž upadla do bezvědomí, jak napsal iDnes.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy