Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Za tyhle šaty sklidila Pagáčová posměch: Teď je vynesla hvězda devadesátkového seriálu!

Stejné šaty, rozdílné krásky.
Zdroj: se souhlasem TV Nova, Instagram N. Oreiro, koláž eXtra. cz
+ Dalších 15 fotografií
kritizované šaty

Během posledního ročníku talentové soutěže SuperStar sklidila jedna z porotkyň vlnu kritiku za netradiční outfit. Herečka Patricie Pagáčová (33) vynesla řasené žluté šaty s puntíky, které rozdělily národ na dva tábory. První z nich by si je neoblékl ani na cestu s košem, druhá část naopak kvitovala její volbu a outfit považují za perfektně sladěný s účesem a líčením. Nyní je však oblékla hvězda Divokého anděla Natalia Oreiro (45), které se v nich vyfotila na Instagram. Porovnejte sami, které z dam sluší víc.

Kdo by to čekal, že šaty á la Spongebob se vrátí tak brzy na scénu. Nemyslitelná představa se stala skutečností, když hvězda devadesátkového seriálu Natalia Oreiro oblékla stejný extravagantní model jako před několika měsíci Patricie Pagáčová. A stejně jako herečka je nespoutaná Mili taktéž vynesla do pěvecké soutěže.

Na rozdíl od Oreiro, kterou lidé zasypali srdíčky, sklidila porotkyně SuperStar od lidí kritiku. Sama herečka se k situaci postavila čelem a vtipem. "Prej se ty šaty nějak řešily. To mi přijde vtipný, že má někdo čas, chuť a potřebu řešit takovou ptákovinu. Na nákupy nebo s kočárem bych v nich nešla, ale na ten přímák mi to přišlo dobrý," napsala tehdy na svůj Instagram.

Diskuze nad cenou

Kromě samotného vzhledu nadýchané tylové róby vyvolala vášnivé reakce i jejich cena. Šaty pocházející z obchodního řetězce H&M totiž stojí téměř sedm tisíc korun, což by mnoho lidí opravdu nebylo ochotno za “kus hadru” zaplatit.

"Strašný, ani zadarmo bych je nechtěla," vyjádřila se k šatům jedna ze čtenářek eXtra.cz. "Zadarmo bych je brala, potřebuji něčím zakrýt popelnici," napsala na adresu outfitu další z našich čtenářek. Všechny komentáře se ale nenesly jen v negativním duchu. Našli se i tací, kteří se herečky veřejně zastali. "Hlavně že je zajímavá, jinak by byla nuda se dívat. Lepší než polonahá."

Šaty vznikly v rámci speciální kolekce s názvem Innovative Circular Design Story, která oslavuje udržitelnost a radost. "Kolekce je určena pro ty, kteří rádi experimentují a vyjadřují se prostřednictvím módy," píše dále značka na svých oficiálních stránkách.

Posuďte sami, které z dam sluší model víc.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy