Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Z podvodníka na Tinderu celebritou: Vymóděný Leviev si šel koupit ferrari za 7 milionů!

Podvodník z Tinderu Simon Leviev.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Podvodník z Tinderu

Izraelský podvodník Simon Leviev (31) si i po odvysílání dokumentu od Netflixu s názvem Podvodník z Tinderu žije na vysoké noze. Nyní žije v rodné Izraeli a web Daily Mail získal exkluzivní fotografie, jak si šel pořídit nové ferrari za více než sedm milionů korun a na sobě měl plátěnou bundu Gucci za více než padesát tisíc korun.

Simon Leviev v průběhu let obral desítky žen, s nimiž se seznamoval přes aplikaci Tinder, o několik milionů dolarů. Následně byl v roce 2015 odsouzen ke dvěma letům vězení ve Finsku a v roce 2019 k patnácti měsícům vězení v Izraeli. Nyní je na svobodě a stále žije v rodné Izraeli, protože v několika evropských zemích je stále stíhán pro podvod.

Na Tinderu se vydával za syna bohatých obchodníků s diamanty a své potenciální partnerky následně obral pomocí Ponziho schématu o miliony dolarů. Díky dokumentu z dílny Netflixu s názvem Tinder Swindler se stal celebritou a má dokonce v plánu prorazit i v Hollywoodu.

Luxusní život v Tel Avivu

Web Daily Mail ho nyní vyfotil, jak se v izraelském Tel Avivu šel podívat po novém ferrari. Na sobě měl plátěnou bundu Gucci za více než padesát tisíc korun a v autosalonu pokukoval po luxusním sportovním Ferrari 296GTB, které stojí více než sedm milionů korun.

Sám Leviev v rozhovorech říká, že nikdy nebyl žádným podvodníkem a je legitimní obchodník. „V roce 2011 jsem začal obchodovat s bitcoinem. Tehdy to nebylo nic. Nemusím vám ani říkat, jakou hodnotu to má nyní,“ nechal se slyšet, jak informoval již zmíněný web.

Leviev momentálně randí s izraelskou modelkou Kate Konlin. Ta stojí při něm a ženám, které se objevily v dokumentu a svědčily proti Simonovi, nevěří.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy