Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Z dcery modelky Katie Price je maškara: Dívka (13) se ztrácí pod tunou make-upu

Jaká matka, taková dcera.
Zdroj: Instagram Katie Price/ Extra.cz
+ Dalších 11 fotografií
Princess

Modelka Katie Price se na sociální síti pochlubila novou fotografií své dcery Princess. Přes velké množství líčení a úprav na ní přitom není poznat, že je dívce jen pouhých třináct let. Jak je vidět, Princess kráčí věrně ve stopách své matky.

Britská modelka a megaprsatice Katie Price (42) se na Instagramu ráda chlubí svou dcerou jménem Princess Tiaamia Crystal Esther Andre (13), která mamince jako by z oka vypadla. Není tajemstvím, že i přes svůj nízký věk Princess už má výrazný make-up, falešné řasy a nepřirozeně tvarované obočí. Price nechává své dceři v oblasti image volnou ruku, a jak je vidět, vzhled dcery se jí zamlouvá.

„Miluji svou nádhernou Princess,“ napsala modelka k fotografii, na níž její dcera třináctiletou dívku příliš nepřipomíná. Pod fotografií se objevila spousta komentářů jak pozitivních, tak i negativních. „Udělám všechno, co bude v mých silách, abych svou dceru před těmito věcmi ochránil. Prostě si myslím, že je to špatně,“ napsal jeden z komentujících. „Ó můj Bože, ne. Je to dítě, ne panenka,“ uvedl další.

Našla se ale i řada těch, kteří její image neodsuzovali a Princess se zastávali. „Jen ji nechte být teenagerem beze všech těch negativních komentářů. Všichni v tomto věku milují make-up. Je krásná s ním i bez něj,“ objevilo se například v diskuzi.

Katie Price, známá také pod pseudonymem Jordan, je oblíbená britská modelka a podnikatelka. Ve známost vešla díky glamour modelingu, prodělaným plastikám, které jí přinesly bujné poprsí a kačeří rty, ale i kvůli alkoholovým a milostným skandálům. Zároveň je matkou pěti dětí.




Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy