Z Bageterie Boulevard do originální restaurace: Pavlínka z MasterChefa si polepšila
Na pražském Andělu stojí originální restaurace. Vietnamská kuchyně nabízí pohled přímo na práci kuchařů, takže je možné zažít opět něco netradičního a jedinečného. Do restaurace se nevejde moc lidí, má totiž jen 20 míst, ale Pavlína z MasterChef Česko 2020 tam získala stáž a podle ní to opravdu stojí za to vyzkoušet.
Začalo to večeří, skončilo to stáží
"Už někdy v únoru jsme si tam s Martinem užili výbornou, ale fakt výbornou degustační večeři a já od té doby měla stáž dohodnutou," radovala se Pavlína. "Miluju ten koncept restaurace. Vůbec nevíš, co dostaneš naservírované a nikde se to nedozvíš," pochvalovala si neoblíbená soutěžící v kulinářské show
Pavlína vychválila restauraci do nebes. Je totiž možné sledovat práci kuchařů, jejich různé techniky a jaké používají suroviny. Možnost tam vařit je pro ni velmi naplňující a moc si takové příležitosti váží. "Děkuji všem kuchařům a lidem na place, co mě přijali do kolektivu hned první den, chovají se ke mně úžasně, kryjí mi záda a snaží se mi pomoct," dodala Pavlína.
Pavlínčina soutěživost a naříkání
Obyčejně se kuchaři dostávají do klasických restaurací, ale Pavlínka musí mít vždycky něco extra. Poté, co se jí podařilo spolupracovat s Bageterií Boulevard, se vyšvihla do velmi originální restaurace, kde nabere úžasné zkušenosti. Možná se na stáži v restauraci nechová tak soutěživě a uplakaně, jako se chová v pořadu MasterChef. Snad tam není ani tak sprostá...