Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vztah Kadriho a Andrey šel ke dnu jak Titanic: Vánoční hádka v přímém přenosu

+ Další 3 fotografie

Andrea a Kadri se na konci velkého sociálního experimentu rozhodli, že spolu zůstanou, byť za sebou měli docela velkou krizi kvůli hrozbě vztahu na dálku. Jenže problém je mezi nimi mnohem hlubší, než tehdy kdokoli tušil. Jak na tom jsou nyní? Co je pro Andreu neodpustitelné a jak na to zareaguje Kadri? Odpověď přináší tato ukázka ze speciálního dílu Svatby na první pohled na TV Nova.

Andrea a Kadri z veselkové reality show Svatba na první pohled by podle vědeckých testů měli tvořit vysoce kompatibilní pár. Jenže právě jejich vztah se už jednou otřásl v základech kvůli odlišným představám, kde spolu budou žít. Kadri by byl rád, kdyby se Andrea přestěhovala za ním do Švýcarska, kde má práci. To ale Andrea okamžitě odmítla kvůli vazbám, a to nejen na rodinu, jež má v Čechách. Přesto si i tento pár dal šanci a zůstal spolu v dobré víře, že se pokusí zvládnout vztah na dálku.

Po pár měsících od ukončení experimentu se ale ukazuje, že zásadních problémů řeší mnohem víc. Andrea má očividně Kadriho plné zuby a přestává si brát servítky před experty i kamerami. Čím ji tak zklamal? Jaké mu dá kapky a co on na to? Dvojice se pustila do praní hodně špinavého prádla...



Ukázka ze speciálního dílu druhé řady velkého sociálního experimentu Svatba na první pohled, který vysílá TV Nova už dnes večer, odhalí, jak na tom jsou Andrea a Kadri nyní.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy