Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vyznání Moniky Bagárové o příteli Leovi: Přišel mi z nebes, plánujeme bydlet spolu, říká

Monika a Leo patří bezesporu mezi nejzamilovanější páry festivalu.
Zdroj: eXtra.cz/Jiří Masojídek
+ Dalších 6 fotografií
LÁSKA

Zpěvačka Monika Bagárová (29) si sice pečlivě hlídá své soukromí, ale láska a zamilovanost z ní tryskají na všechny strany a i veřejně se sem tam neudrží a dá najevo, jak spokojená nyní je. Přečtěte si, jaká krásná slova o svém partnerovi, podnikateli Leovi z Karlových Varů, řekla pro eXtra.cz.

Monika Bagárová: Leo je skvělý chlap

Není to tak dávno, co se přestali skrývat, a krásná zpěvačka Monika Bagárová svého pana Božského ukázala i veřejně. Podnikatel Leo je podle ní výborný člověk, a tak je velmi zamilovaná.

„Je to velká láska. Leo je tak skvělý chlap, že to snad ani není možné. Nechci to zakřiknout, ale jako by mi přišel z nebes,“ rozplývala se, když jsme se jí z redakce eXtra.cz zeptali na jejího partnera.

A prozradila také, že se jednou plánují sestěhovat k sobě.

Ano, společné bydlení do budoucna řešíme. Teď to má divoké, přece jenom má kvůli festivalu sezónu a nezastaví se,“ pokračuje pro náš web Monika, která se v Karlových Varech nedávno zastavila a užila si festivalovou atmosféru.

Leo je věrný, nemám důvod mu nevěřit

Nedávno o něm mluvila podobně jako nyní pro eXtra.cz.

„Řekla bych, že se svými životními zkušenostmi jsem strašně vyklidněná. Tenhle vztah pro mě přišel z nebes, připadá mi, Leo je člověk, kterého jsem asi hledala celý život. Když s někým člověk žije, chce, aby to bylo navždy. Jen někdy nevidíte věci, které by v budoucnu mohly být problémem, nebo přijdou později a nic jiného vám nezbývá než to ukončit, pokud chcete být šťastní. Leo je natolik zásadový chlap, že mám pocit, že takového muže v dnešní době poznat a mít je pomalu zázrak,“ prozradila v rozhovoru pro web Lui.cz.

„Projevuje se to například v tom, že rodina je pro něj na prvním místě. Samozřejmě důležitá je práce, to musí být, aby člověk rodinu uživil. Ale jinak nic důležitějšího neexistuje. Je to věrný chlap a za tu dobu, co spolu jsme, a už se pomalu blížíme k roku, jsem ani jednou nezažila pocit, že dělá něco, co by neměl. Nikdy jsem neusínala s myšlenkou, že by byl jinde, než mi řekl,“ pokračovala dál.

Že by snad narážela na něco z minulosti?

Muž bez chyby?

„To, jaký přístup má k mé dceři, je taky neskutečný. Miluje ji stejně jako já. Vážím si toho, že mou dceru od prvního okamžiku absolutně přijal, i malá to cítí. Je to úžasný člověk, můj muž a v uvozovkách i táta. Také máme stejnou víru, jsme oba křesťané. Celkově je to dobrý člověk,“ mluvila krásně o svém partnerovi.

„Každý má samozřejmě nějaké chyby a po roce vztahu už je člověk začíná pomalu odhalovat, ale upřímně mohu říct, že jsem na něm zatím žádnou nenašla,“ dodala rodičovsky i partnersky zaláskovaná Monika Bagárová.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy