Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Vysvobození z domu smutku: Rytíř Jaromír Soukup odvezl Agátu a její rodinu pryč

Jaromír vyvezl rodinku na hory
Zdroj: Se souhlasem Agáta Hanychová
+ Dalších 8 fotografií
smrt paní Olgy

Rodinu herečky Veroniky Žilkové zasáhl velký smutek. Smrt milované maminky a babičky Olgy, která náhle odešla o druhém svátku vánočním, všechny hluboce zasáhla. Rozhodl se proto zakročit a pomoci Jaromír Soukup, partner zdrcené vnučky Agáty Hanychové, a vzal ji i její nejbližší z domu, kde z každého koutu vyskakují bolestné vzpomínky. “Mám nejlepšího muže. Jaromír vzal celou partu a veze nás pryč,” informovala Agáta na svém Instagramu.

“Naše milovaná babička, prababička a maminka dnes odešla v klidu do nebe,” oznámila smutnou zprávu na sv. Štěpána modelka Agáta Hanychová prostřednictvím svého Instagramu. Svět navždy opustila maminka herečky Veroniky Žilkové, paní Olga.

Oporu zdrcené rodině poskytl Soukup

Smutná zpráva zasáhla celou rodinu. Agáta, která se svou babičkou vyrůstala a měla s ní velmi blízký vztah, její odchod těžce nese. Zakročit se proto rozhodl její partner Jaromír Soukup, který se stal oporou nejen své milé, ale i jejím blízkým. “Mám nejlepšího muže. Jaromír vzal celou partu a veze nás pryč,” informovala Agáta na svém Instagramu. Únik z domova plného bolestivých vzpomínek všechny snad přivede na jiné myšlenky. Jaromír rodinu vyvezl do hor na sníh a čerstvý vzduch.

"Tohle bude těžký, strašně," napsala Agáta pod jiný příspěvek, kterým na svou babičku zavzpomínala. Její odchod přišel velmi náhle - ještě před dvěma týdny se zdálo, že je paní Olga v nejlepší formě. Objevila se totiž jako host v Agátině pořadu Holčičky, kde překvapila svým sršícím šarmem a upřímným úsměvem.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy