Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Výstřední přehlídka Vandy Jandy: Moravcová s výstřihem do pasu i decentní Kopecká

Nikol Moravcová se nebála výstřihu, Kopecká se příliš nevyřádila: Přehlídka Vandy Jandy
Zdroj: koláž extra.cz/foto Pavel Dvořák
+ Dalších 28 fotografií
MBPFW

Přehlídka Vandy Jandy s názvem FULL TIME DIVA CAFÉ x NESPRESSO v rámci pražského Fashion Weeku ani tentokrát nezklamala. Talentovaná návrhářka se sama prošla po mole a v rozhovoru pro Vogue následně přiznala, že se jedná možná o její vůbec poslední show v Česku, jak už mnozí tak trochu tušili. O to spíše si přehlídku nenechala ujít ani řada známých tváří - Nikol Moravcová zazářila jako hollywoodská hvězda, Elizabeth Kopecká se naopak v šatníku příliš nevyřádila. 

Ti, co přehlídku FULL TIME DIVA CAFÉ x NESPRESSO v podání talentované a úspěšné návrhářky Vandy Jandy v rámci pražského jarního Fashion Weeku prošvihli, teď nejspíše litují. Jak totiž zaznělo po kreativní show plné výstředních prvků, jednalo se totiž dost možná o poslední Vandinu přehlídku v Česku. „Není to moje poslední přehlídka, ale možná poslední tady,“ uvedla Vanda pro Vogue.


Přehlídka Vandy Jandy přilákala řadu známých tváří

To, že Vanda pravděpodobně změní své působiště do zahraničí, však ale mnozí už delší čas tušili, a tak se našlo mnoho lidí, kteří si právě tuto možná poslední přehlídku v Česku ujít nenechali. Show přilákala hned celou řadu známých tváří - kdo nemohl chybět?

Příležitost si nenechala ujít třeba moderátorka a influencerka Nikol Moravcová. Ta zvolila poměrně odvážný model a oblékla sako na zcela holé tělo - společně se zvoleným účesem a celkovým lookem vypadala úchvatně. A přehlédnout nešla ani influencerka Bé Hà Nguyen ve výstředním kraťounkém kostýmku z denimu.

Rozhovor s Vandou Jandou na Slavících:


Nechyběla ani herečka Kateřina Klausová, Zuzana Stráská či třeba zpěvačka Elizabeth Kopecká, která se při výběru outfitu příliš nevyřádila. Redakce eXtra.cz byla na místě a atmosféru přehlídku, modely, ale i hosty zachytila - podívejte se v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy