Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vyřízená máma Agáta o tom, jak to zvládá: Když to děti nevidí, tak pláču, přiznává

Agáta Hanychová: Když se děti nedívají, tak pláču, přiznala
Zdroj: Se souhlasem Agáta Hanychová/koláž eXtra.cz
+ Dalších 10 fotografií
starosti

Péče o tři děti dá zabrat. Své o tom ví Agáta Hanychová, která se nebojí jít s kůží na trh. Svým holčičkám se na Instagramu svěřila, jak to všechno zvládá. Někdy dojde i na slzičky.

Influencerka a hlavně trojnásobná maminka Agáta Hanychová se soukromím nedělá žádné cavyky. Své sledující o svém životě informuje na denní bázi. Bývalá modelka, která tráví prakticky celé léto ve španělské Marbelle, se nyní svěřila, jak šrumec se třemi dětmi vlastně zvládá.

"I občas se pláče…" připsala k fotce na Instagramu, na které má slzu v oku. "Ptali jste se mě, jak to zvládám... tak takhle... když to děti nevidí," dodala. Tři děti už zkrátka nejsou žádná legrace a sama Agáta prohlásila, že jakkoliv v počátečním nadšení po porodu Rozárky prohlašovala, že by šla klidně i do čtvrtého a pátého potomka, z podobných plánů velmi rychle vystřízlivěla.

Tři děti a dost, říká Agáta

"Tři stačí. Jak jsem byla po porodu v euforii, že chci čtvrtý až pátý dítě, tak ne. Já už nemůžu,“ nechala se slyšet. Až na to, že ji péče o ratolesti vyčerpává, ostatně jako každou mámu, je ve Španělsku moc spokojená a dle svých slov už se tam cítí jako doma.

Navíc má teď vlastně pohodu, protože jak Mia, tak Kryšpín momentálně tráví prázdniny u svých tatínků a ona zbyla ve vile svého partnera, mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, jen s jejich Rozárkou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy