Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vypadá to na drsný rozchod: Shakira měla načapat svého partnera in flagranti

Shakira se rozešla s fotbalistou Gerardem Piquém.
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie
rozchod

Latinskoamerická zpěvačka Shakira (45) a fotbalista Gerard Piqué (35) se po dvanácti letech vztahu, během kterých přivedli na svět dvě děti, zřejmě rozchází. Důvodem krachu na první pohled idylického vztahu je nevěra ze strany hvězdného fotbalisty, kterého měla podle zahraničních webů Shakira načapat přímo při činu. 

Kolumbijská zpěvačka Shakira přistihla svého partnera, fotbalistu Gerarda Piquého při nevěře s jinou ženou a dle webu Marca.com se s ním rozešla.

Odvázaný Piqué obchází noční kluby

Už před nějakou dobou se objevily informace, že se hvězdný fotbalista přestěhoval do svého bytu v Barceloně, kde ho vidělo hned několik sousedů. Kousek od svého bytu navíc dle deníku El Periodico navštěvoval se spoluhráčem Riuim Puigem některé noční kluby, kde byl viděn hned s několika ženami. Také se měl chovat odvázaně a mimo kontrolu.

Ač vztah Shakiry a Gerarda vypadal idylicky, tak se opět ukazuje, že byla realita zcela jiná a byla to právě kolumbijská zpěvačka, která měla načapat otce svých dvou dětí Milana (9) a Sashy (7) s jinou ženou.

Pozorní fanoušci si mohli problému ve vztahu všimnout i skrze sociální sítě zpěvačky, které dříve zahrnovala mnoha partnerskými snímky. Avšak v posledních měsících jakoby se po Gerardovi slehla zem a má to svůj důvod.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy