Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vyostřená hádka v Like House mezi Tomim a Maru: Přestaň se už ke všem chovat jako svině!

Like House: Vyostřená hádka mezi Tomášem Běhounkem a Marií Roseckou
Zdroj: Foto Marie Rosecká / Tomáš Běhounek
like house

Diváci sledují každodenní život, vztahy, radosti, strasti influencerů v reality show LIKE HOUSE - i to, jak se poperou s jednou výzvou a soutěží. Ten, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů, se stane vítězem reality show s výhrou ve výši půl milionu korun.

Atmosféra v dnešní epizodě LIKE HOUSE opět zhoustne! Kromě nekončícího konfliktu Adama a Marka (Datel) se začíná postupně projevovat nenávist i mezi Maruškou a Tomim.

Maru totiž natočila s Barčou sexy video TikTok, ve kterém si z Tomiho nejapně vystřelila. Barča si vzala Tomiho mikinu, aby nebyla poznat, a celé to tak vypadá, že s Maru koketuje Tomi.

"Tomiho mikinu jsme si vzaly, protože byla nejblíž. Nechci, aby jeho přítelkyně to vzala tak, že je to Tomi. Celé mi to došlo, až když jsme to natočily, rozhodně tam nebyl žádný účel,"vysvětluje ve zpovědnici Maru.

Tomi to ale vidí jinak. "To, že si ji vzaly, bylo úmyslný. Ta mikina byl dárek od přítelkyně. Maru to věděla a Báře řekla, ať si tu mikinu vezme. Bez mého dovolení. Byla to očividná provokace. Mně pak přijde zpráva od přítelkyně, co to má znamenat… Ať si Maru hledí svého, nechá mě žít. Ať se přestane ke všem chovat jako svině," rozčiloval se Tomi a přes kameru Maru poslal vztyčený prostředník.



Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy