Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Výměna manželek v Love Islandu: Lu opustil Adrianu, Oliver opět s jinou. Padáka dostala hned dvě srdíčka

+ Dalších 17 fotografií

Zemětřesení vztahů v reality show Love Island pokračuje. Poté, co se do vily vrátila Majka a vybrala si místo Chrise Olivera, o výměně partnerky začal přemýšlet i Lu. Ten s Adrianou zažil velkou hádku, po které to vypadá, že se pocuchané nitky už dohromady nesešijí. Dokonce nabídl Oliverovi, jestli by si nemohli vyměnit partnerky. Navíc večer opět přišla moderátorka Zorka Hejdová, která u ohniště přivítala dalšího bombshella Matěje a dvě srdíčka naopak poslala domů. 

Třetí řada Love Islandu přináší víc šokujících momentů než předchozí dvě série. Po návratu Lua se do vily vrátila i Majka, která rozbouřila tamní vody. Místo toho, aby si vybrala Chrise, si totiž zvolila Olivera, který byl šťastně zadaný s Petrou. V další epizodě se tak fanoušci mohli těšit z dramatické výměny názorů mezi Chrisem a Majkou, kterou si můžete pustit v náhledovém videu.


Lu chce vyměnit Adri

Není to ale jediná dvojice, která ve vile lásky řeší problémy. O své partnerce začal pochybovat Lu, který s Adrianou nedávno zažil divokou hádku. Od té doby se zdá, že to jejich vztahu víc uškodilo než pomohlo, a tak velká láska zřejmě končí. Lu se dokonce po rozmluvě s Oliverem rozhodl, že by Adrianu chtěl vyměnit za někoho jiného.

Návrat Majky nečekal téměř nikdo, kromě Chrise, který jen tajně doufal. Majka však na činy Chrise nezapomněla a také nezapomněla na jeho kumpány, kteří ho pobízeli ke změně partnerky. Jedná se hlavně o Adama s Honzou, se kterými si to Majka pořádně vyříkala. Adam se Majce jen omlouval, ta má na něj však pifku za to, že při jejím odchodu k ní nebyl upřímný. Nevěřil totiž, že by její vztah s Chrisem fungoval i mimo vilu.


Nový bombshell a odchod z vily

Celé drama vyvrcholilo klasicky u ohniště, kde moderátorka Zora Hejdová nečekaně přivítala do Love Islandu dalšího pánského bombshella. Tím je sportovec Matěj, který stále studuje va vysoké škole, věnuje se fotbalu a je extrémně pořádný. Do života hledá klidnou dívku, která nemusí být středem pozornosti. Blonďatá moderátorka zároveň vystrčí růžky a pošle domů hned dvě oblíbená srdíčka. Další díl si můžete pustit dnes večer na Voyo.

Reality show Love Island 2023

Reality show Love Island 2023 vysílala TV Nova. Moderátorkou pořadu byla Zorka Hejdová. V show se hrálo o pohádkovou výhru dva miliony korun.

Vítězi Love Islandu 2023 se stali Christopher Jirout a Mária Glatzová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy