Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Výměna manželek ukáže další rodinné kontrasty: O 16 let mladší muž a sběratelka věcí!

+ Další 2 fotografie

Jak si poradí svérázná Alena s tvrdohlavým tatínkem a třemi dětmi? A dokáže se klidná Olga přizpůsobit náhradnímu manželovi, který řídí domácnost pevnou rukou? To uvidí diváci v dalším díle pořadu Výměna manželek na TV Nova.

V nové epizodě reality show Výměna manželek na TV Nova se diváci setkají s rodinou, která žije v Šestajovicích – s Alenou (49), Standou (46) a Standou (16). Standa naprosto nesnáší nepořádek a vyžaduje zcela čistou a voňavou domácnost. Říká o sobě, že je šéfem rodiny. To si Alena úplně nemyslí, nicméně partneři mají hezký vztah a na nic zásadního si nestěžují.

Standa nechápe věkový rozdíl, Alena zase krámy v bytě

Na druhé straně se diváci seznámí s Olgou (52), Pepou (37), Izabelou (13), Klárou (13) a Vanesou (6), kteří žijí ve Znojmě. Partneři se seznámili před dvěma lety na seznamce. Zatím jejich vztah funguje bez větších komplikací. Pepa je údajně přísnější ve výchově dětí, ale nakonec najdou shodu.

Standa bude po úvodním rozhovoru se svou náhradní manželkou Olgou velmi překvapený, že mezi ní a jejím partnerem je 16letý věkový rozdíl. Podle jeho názoru to není normální a nedovede si to představit. Ve druhé rodině pak Alenu vykolejí obrovské množství věcí v tamní domácnosti, nebude váhat ani minutu a pustí se do přeorganizování bytu.

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy