Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vyhrocený díl Survivoru: Vypadá to spíše jako dětský tábor v Karibiku, reagují diváci

Iva Pazderková předvedla svou houževnatost a pomohla porazit svůj bývalý kmen.
Zdroj: se souhlasem televize Nova
+ Další 4 fotografie
Survivor 2022

Televize Nova odvysílala již třetí díl reality show Survivor. V obou týmech se vyměnil jeden člen, do kmene Mao přišla Johy a do kmene Azua Iva Pazderková. Celý díl byl velmi vyhrocený a diváci na to mají jasný názor!

Nejdrsnější reality show v Česku s názvem Survivor pokračuje a Nova představila třetí díl. V něm se toho znovu stalo požehnaně a diváci tak měli možnost vidět nejen nové úkoly a souboje o imunitu, ale také výměnu členů. Zvolený kapitán totiž musel ze svého týmu vyřadit jednoho člena, který následně putoval do druhého týmu. Z influencerského kmene Mao odešla herečka Iva Pazderková a přešla do kmene Azua, z něhož zase odešla Johy.

Ve třetím díle navíc proběhla nepěkná výměna názorů v červeném kmeni Mao. Chili s Nikol Čechovou se totiž vyjádřily k chování Ivy Pazderkové a Nikol Ivu dokonce nazvala „labilní”. Na kmenové radě se Chili vyjádřila k Ivě následovně:Strategii, kterou tady mám, mám i v běžném životě. Držím se kolem lidí, kterým mohu důvěřovat a zatím to funguje. Chápu, že se Iva může cítit zahořkle,“ větu jí ale Iva nenechala dokončit a bez varování jí skočila do řeči. „Vůbec nezkoušej říkat, jak se já cítím, to vím já. Mě tohle jen rozesmívá, je to absurdní,“ vrátila jí herečka.

Reakce diváků na třetí díl

Lidé jsou z dalšího dílu opět v rozpacích a vyhrocené hádky a intriky jim přijdou naprosto zbytečné. „Tento Survivor vypadá spíše jako dětský tábor v Karibiku,“ napsal jeden z uživatelů v komentářích. „Chili s Nikolou blbky, které nedělají nic jiného, než jen pomlouvají ostatní a myslí si, jak jsou cool,“ nebral si servítky další komentující. „Love Island na pionýrském táboře. Houby akce, jen samé tlachání, intriky a rozebírání své duše a babrání v pocitech,“ nechápe další.

Mnohým lidem kromě pomluv vadí i fakt, že v Survivoru vůbec nejde vidět, jak soutěžící na ostrově přežívají. Nějak jsem si vůbec nevšiml, že by se tam řešilo jídlo nebo kde budou brát pitnou vodu, která asi není potřeba. Dostali věci na rybaření a nikdo nic neloví. V Robinsonovi vařili krysu s batátem a tady je občas záběr na nějaký hrnec něčeho a ani jsem to neviděl nikoho jíst těma lžícema,“ připsal další uživatel.

Více o reality show Survivor Česko 2022 ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy