Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vybere si každý: Tohle je 5 nejžhavějších zpěvaček současnosti

Top 5 nejkrásnějších zpěvaček současnosti
Zdroj: Instagram Miley Cyrus, Megan Thee Stallion, Jennifer Lopez
+ Dalších 11 fotografií
Sexy galerie

Nejkrásnější zpěvačky současnosti? Máme tu něco pro milovníky všech typů postav! Vysportované, hubeňounké i plastikami upravené krásky, které patří mezi světovou špičku ve svém oboru. Která z populárních zpěvaček se nejvíce líbí vám? Prohlédněte si naši galerii.

Milovníci hudby, zpozorněte! Přinášíme vám seznam pěti nejžhavějších zpěvaček současnosti, jejich sexy fotky v galerii a tipy, jak dosáhnout jejich postavy. Která se nejvíc líbí vám? Tvarovaná rapperka upravená plastikami, přírodní vysportovaná zpěvačka, vysoká blondýnka s pevnými svalíky anebo útlá kráska s italskými kořeny?

Vysekaná Jennifer Lopez

Stálice JLo (52) nesmí na našem listu chybět. Půvabná herečka a zpěvačka se totiž pyšní postavou, o které sní i její o třicet let mladší kolegyně. Čemu za to Jennifer vděčí? Vyhýbá se veškerému cukru a kofeinu a dopřává si pravidelný osmihodinový spánek a pořádnou hydrataci.

Útlá Nicole Scherzinger

Kód mládí prolomila i krásná Nicole Scherzinger (43). Útlá zpěvačka s italskými kořeny aktivně tančí a sportuje. Každý den si pak k snídani dopřává vajíčka s lososem. Milovnice salátů si sem tam "ulítne" na těstovinách, dopustit nedá ani na sushi.

Plastiková Cardi B

Rapperka s karibskými kořeny si nerada ubírá na porcích. Cardi B (29) proto jí pouze dvě velká jídla denně. Ze zdravých pochutin si ráda dopřeje jogurt, kuřecí nebo avokáda. To pak "balancuje" asijskými sladkostmi, pizzou a fastfoodem. Svoje "vady na kráse" pak s oblibou řeší na chirurgii.

Vysportovaná Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion (26) není úplně z nejhubenějších, jejím žhavým svalnatým tělem jsme ale posedlí! Rapperka začíná svůj den výživným smoothiem z mandlového mléka, svačí na jogurtech s ovocem a dopřává si hodně ryb a zeleniny.

Šťavnatá Miley Cyrus

Miley Cyrus (28) bývala hrdou vegankou, dietu se ale rozhodla změnit. "Špatně jsem se soustředila a byla jsem zesláblá," popisuje zpětně s tím, že teď jí většinově rostlinnou stravu, ale dopřává si třeba i ryby. Kromě toho začala i posilovat a nabrala na svalech. Kdysi vyhublá zpěvačka teď vypadá zdravě a neskutečně žhavě.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy