Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vstávej, zm*de: Romana je sprosté vyblité zelí, Andrejce tleskáme, mají jasno diváci

Svatba na první pohled 2021: Romana Boukalová šokovala diváky
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
Svatba na první pohled

Diváci Svatby na první pohled to v komentářích řekli natvrdo. Na Romanu se strhla absolutní vlna nenávisti, lidé jí začali přát jen to nejhorší. Naproti tomu Andrejka a Kadri si získali sympatie snad všech fanoušků reality show.

Andrea je anděl

Nový pár show Svatba na první pohled diváky okouzlil. Kadriho si fanynky zamilovaly a chtěly by ho domů, Andrejka diváky očarovala. Lidé si pochvalovali, jak slušně vychované děvče se v pořadu konečně objevilo. "Moc se mi k sobě hodí. Přála bych jim, aby to vyšlo," psala paní Hanka a nebyla jediná, kdo se do sympaťáků doslova zamiloval.

"Kluk je to nádherný a úžasně vychovaný," pochvalovala si Kadriho divačka Iva. Andrea ze Svatby to nebude mít lehké, Kadri si už buduje pěknou základnu fanynek. "Já bych ho brala hned," přiznala Miloslava. Ne všichni ale sdíleli takové nadšení z celého projektu.

"Chápete lidi, že je to experiment? To není opravdové. Probuďte se," rozčilila se Andrea na všechny, kteří přáli páru šťastné manželství. Svatba platí jen na obrazovkách, vzdychala. Do komentářů přispěli i vtipálci. "Neví někdo, jak to bylo o svatební noci? Jestli mu dala?" pobavil divák Petr.

Romaně lidé přáli nakládačku

Nový pár si diváci oblíbili, zato Romana od Járy dostala sodu. "S Jardou se k sobě vůbec nehodí," otevřela vlnu kritiky divačka Nikol. "Už druhý den po svatbě na něj Romana vyrukuje s výroky: Ty hajzle, ty zmrde a koukej vstávat," zděsila se divačka Kateřina. "Měla by změnit chování nebo skončí sama. Ani bych se nedivila," dodala. Lidem se Romča nelíbila povahou ani vzhledem.

"Když se namaluje, pak jí to sluší. Ale když sundá fasádu a ještě se ukáže v plavkách... konec," odplivla si Lenka s tím, že Romča podle ní vypadá jako vyblité zelí. Lidé začali komentovat i Romaninu minulost a mnoho z nich se prý ani nediví, že dostala od bývalého partnera nakládačku. V ten moment se už ale začaly komentáře vymykat veškeré kontrole!

"Kdyby se potkali na ulici, jen kolem sebe projdou. Ona je hrozná," měla jasno Klára. Bohužel útoky na Romanu se stupňovaly a pro lidi byla za ropuchu i kravku...

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy