Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vraždící manžel: Žena vyhrála 43 milionů korun, poté byla i s dcerkou (†1) brutálně zabita

Žena a její roční dcerka byly zavražděny.
Zdroj: GoFundMe
Domácí násilí

Otřesný čin se stal v americké Oklahomě. Muž (†42) měl zastřelit svou manželku (†31) a jejich společnou dcerku (†1) devět měsíců poté, co žena vyhrála dva miliony dolarů v loterii. Nakonec podle policie zastřelil i sám sebe.

V pátek byla v rezidenci Calera v Oklahomě nalezena těla tří lidí: Tiffani Hill (31), jejího manžela Johna Donata (42) a jejich malé dcerky Leanne. Policie podle webu The Sun tvrdí, že muž dvojici zastřelil a poté zabil i sám sebe.

Tiffani i John zemřeli okamžitě, ale malou Leanne se ještě pokoušeli záchranáři zachránit a převezli ji do nemocnice v Dallasu, bohužel ale následkům zranění podlehla.

Tučná výhra

Tiffani Hill loni vyhrála v kalifornské loterii dva miliony dolarů (cca 43 milionů korun, pozn. red.). Po vítězství se provdala za Donata, s nímž měla ještě další tři děti a společně se přestěhovali do Oklahomy. Zbylé tři děti byly během osudného dne také doma, ale nic se jim nestalo.

Právnička rodiny zavražděné ženy uvedla, že peníze z loterie byly určitě důvodem jejich konfliktů. Dodala také, že se Tiffani snažila ze vztahu utéct, protože její muž začal být násilnický.

„Byla to velmi dobrosrdečná a krásná osoba. Své děti vroucně milovala. Jejím hlavním cílem bylo na tomto světě něco změnit,” uvedla sestra zavražděné ženy Jamie Kern. Na pomoc pozůstalým byla zřízena sbírka na GoFundMe.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy