Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vojtěch Drahokoupil: Bojovník s duší romantika přiznal bitku kvůli dívce

+ Dalších 8 fotografií

Zpěvák Vojtěch Drahokoupil, který v poslední době září v hlavních rolích muzikálů divadla Broadway, je prý velký romantik. V rozhovoru pro eXtra.cz ale přiznal, že jednou se kvůli dívce dokonce popral. 

Nenapravitelný romantik

Zpěvák Vojtěch Drahokoupil je podle svých slov velká umělecká duše a konfliktům se pro jistotu spíše vyhýbá. V novém muzikálu Troja ale ztvární roli milovníka žen Parida, který bojuje o srdce krásné Heleny. Jaký je ale v tomto ohledu Drahokoupil?

„Já jsem strašně romantickej typ, takže mě to baví a já žiju pro lásku. Nejenže se sám rád trápím, ale já se přímo sebemrskám,“ řekl eXtra.cz mladý muzikant. „Myslím si, že to umělci tak mají. Já třeba v melancholii napíšu nejvíc písniček, což znamená, že sedím doma a cítím tu tíhu celýho světa, mám to na ramenou a nesu to sám a najednou jsem u piana a píšu,“ vysvětlil.

Jeho složitá umělecká duše je prý pro některé ženy plus, ale ne vždy to potom zvládnou. „Být umělec je dobrý, jste taková svobodná duše, lítáte si po světě, ale zároveň takový ty racionální věci administrativní a život jako takový vám prostě a jednoduše trošku utíkají. Je těžký se mnou být, vím to, ale myslím, že díky mojí hypersenzitivitě to pak holce vracím tím, že ji třeba někam vezmu a udělám jí nějaký překvapení,“ vysvětlil Vojtěch.

Šel do bitky

I přecitlivělý romantik jako Drahokoupil ale prý jednou šel do bitky, aby získal srdce své vyvolené. „No chtěl jsem se poprat, ale dostal jsem,“ rozesmál se zpěvák. „Já jsem se jakoby pral, ale nakonec jsem jenom dostal. Takže já jsem byl nakonec oběť. Řekl jsem: hej, ta holka je moje! Dostal jsem, nebyla moje a šel jsem domů,“ vyprávěl Vojtěch o své první a zároveň poslední rvačce, kterou v životě zažil.

„Tak znáte to, silnější pes... no ale i my malý čivavy si občas vrznem,“ rozesmál se Vojta, který byl teď dlouho takzvaně mimo provoz. „Měl jsem v těle nějaký velký zánět. Nejdřív jsem měl nějakou velkou angínu. Pak to slezlo a měl jsem ne moc příjemnou nemoc. Nakonec to ale dopadlo fajn. Je to zaléčený, mám už jen trošku rýmu, ale jsem v pohodě,“ svěřil se hudebník, který na tiskové konferenci divadla Broadway zazpíval duet s představitelkou Heleny, Felicitou Prokešovou.

Kvůli své nové roli se Vojtěch Drahokoupil rozhodl k velkému životnímu kroku - shodit své dready. „Nechci je ostříhat, to bych fakt vypadal jako dvanáctiletý kluk. Ale nechám je rozplést. Potřebuji si od dredů odpočinout, chci si zase vlasy prohrábnout, dotknout se jich. Na to se nejvíc těším,“ prozradil pro web aplausin.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy