Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vnuk Jiřiny Bohdalové se oženil: Romantickou svatbu si babička nenechala ujít

Vojtěch Stal si vzal za ženu dlouholetou partnerku.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
Svatba

Herečka Simona Stašová (68) má za sebou velký den. Na Chvalské tvrzi v Horních Počernicích v Praze totiž oženila svého syna Vojtu Staše (27). Na veselce nechyběla ani babička Jiřina Bohdalová (92), jak zjistil Blesk.

Rodina Stašových má opravdu důvod slavit. Jen osm dní poté, co Jiřina Bohdalová na festivalu v Karlových Varech prozradila, že se její vnuk Vojtěch Staš bude ženit, se tak stalo.

„Nebude to dlouho trvat... možná už za týden to bude paní Stašová. Berou se, protože chtějí, ne že by museli. Ale pravnoučete bych se dočkala ráda. Hlavně jim ale přeju, aby jim to vydrželo,“ nechala se ve Varech slyšet Bohdalová pro Blesk.

Romantická svatba

Veselka nakonec opravdu proběhla jen krátce poté, co novinku Bohdalová propálila. Své ANO si Vojtěch Staš a jeho Helenka řekli v neděli na Chvalské tvrzi v Horních Počernicích v Praze, přičemž zvolili církevní obřad v kostele sv. Ludmily.

Svatbu plnou tradic si nenechala samozřejmě ujít Vojtěchova maminka Simona Stašová, která dávala dobrý pozor na to, aby bylo vše na místě perfektní. A když se jí něco nelíbilo, hned to šla napravit. Nechyběla ani Jiřina Bohdalová, její partner Lubomír Focko, scenárista a režisér Zdeněk Zelenka a otec Vojtěcha Pavel Skřípal.

Netradiční zásnuby

Zásnuby proběhly v prosinci minulého roku velmi netradičním způsobem. „Chtěl jsem, aby to byla pro Helenku nezapomenutelná chvíle. Ten krok jsem učinil v den sedmého výročí našeho vztahu,“ uvedl před necelým rokem Vojta Staš podle Aha! Na přítelkyni si proto vymyslel fintu. Pozval ji do kina, ale předem domluvil, že bude zarezervované jen pro ně dva. Svoji mámu s babičkou přitom ukryl na balkóně a v kině schoval také na čtyřicet nejbližších příbuzných a známých. Následně před ní na pódiu poklekl.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy