Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vnadná Veronika Rajek vyvrací domněnky: Lidé si myslí, že jsem robot a mé poprsí není přírodní

Veronika Rajek.
Zdroj: foto Veronika Rajek / koláž eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
galerie

Veronika Rajek (25) patří mezi nejúspěšnější slovenské modelky. Nejen pro její andělskou tvář, ale také pevné tělo s přírodním bujným poprsím si ji oblíbil i známý miliardář Dan Bilzerian, který je proslulý svým divokým životem v obklopení krásných žen. Veronika má na svých sociálních sítích přes milion sledujících, kterým nedávno dokazovala, že jsou její ňadra opravdu přírodní, aby vyvrátila mnoho spekulací. "Lidé si někdy myslí, že jsem podvodnice," svěřila se prostřednictvím sociálních sítí.

Krásná slovenská modelka Veronika Rajek dobývá svět pomyslné krásy. Modeling již dávno není to, co býval, a k úspěchu nevede cesta pouze přes titulní obálky ve světových magazínech, vyhrané soutěže krásy a uznávané módní domy.

Původně zkusila Veronika své štěstí v Miss Slovensko v roce 2016, na stupínek vítězů sice nedosáhla, ale aktuálně sklízí větší úspěch než většina vítězek všeobecně.

Milionu fanoušků dokázala, že jsou její prsa skutečná

Na svých sociálních sítích má Veronika neuvěřitelný jeden milion a sto tisíc fanoušků, které zásobuje svým životem, ale zejména žhavými snímky svého těla, které doplňuje nejen půvabná tvář, ale také přírodní poprsí, jemuž málokdo věří.

Proto se Veronika nedávno rozhodla podstoupit ultrazvuk, aby všem dokázala, že jsou vnady skutečné. "Říkají, že moje poprsí není přírodní. Je pouze jedna pravda. Jsou skutečné, bez plastických operací," ukazuje Veronika na svých sociálních sítích.

U videa, které fanoušky nenechalo chladnými, svůj vzkaz zanechal i sám Dan Bilzerian. "svatá pravda," uvedl známý milovník divokého života a krásných žen. Není to však poprvé a ani naposledy, kdy bude Veronika dokazovat, že je skutečná.

Někdy se cítím jako mimozemšťan

Kvůli její dokonalé vizáži jí byl dokonce jednou zablokovaný i účet, právě kvůli tomu, že je až příliš dokonalá na to, aby byla skutečná. "Sledující si někdy myslí, že jsem podvodnice nebo robot s umělou inteligencí, zkrátka lidé nevěří, že jsem skutečná, kvůli čemuž se někdy cítím jako mimozemšťan," svěřuje se Veronika, která své fotografie navíc ani neupravuje.

Podle svých slov nemá ani příliš přátel. "Jsem pro spoustu lidí příliš hezká a oni se toho bojí," vysvětlila modelka, která má štěstí ve hře i v lásce. V roce 2016 se na sociálních sítích seznámila se svým nynějším manželem, který ji v její cestě velmi podporuje.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy