Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vnadná krasavice Biasiol, Tomešová v kloboučku. Celebrity na přehlídce v publiku i na mole

Na přehlídce nechyběla řada známých osobností.
Zdroj: Hermina
+ Dalších 10 fotografií
přehlídka

Na módní přehlídce značky Debbie Brown se to jen hemžilo známými osobnostmi. Akci si nenechaly ujít třeba herečky Michaela Tomešová nebo Aneta Krejčíková, hvězdy reality show Love Island či úspěšné influencerky. Přímo na mole se v roli modela předvedl i zpěvák Sámer Issa nebo muzikálový fešák Peter Pecha! Jak se s tím popasovali? 

Módní přehlídka Debbie Brown proběhla ve velkém stylu. Velkolepá show, extravagantní kousky odhalující bradavky a řada známých celebrit! Na této akci se objevily hvězdy celého českého showbyznysu. A nejen v pozici diváků!

Přímo na přehlídkovém mole se ukázal muzikálový fešák Peter Pecha a chůzi slávy po mole si užil i účastník SuperStar, zpěvák Sámer Issa. Své role se zhostil skvěle, nebyla to pro něj totiž premiéra. Jako model nasbíral zkušenosti už v minulosti, když si v rámci svého pobytu v Americe přivydělával právě modelingem.

Dokonalou "Catwalk" předvedla také moderátorka Oktagonu, Kateřina Klinderová, známá jako Kundosaki.

Příležitosti se chopila třeba herečka Michaela Tomešová, která večer strávila v doprovodu Anety Krejčíkové, "mamky na tahu" si večer bez dětí náležitě užívaly. Sladily se dokonce svým outfitem, který obě doplnily vkusným kloboučkem.
Na akci se ukázala i úchvatná influencerka Veronica Biasiol, která dorazila po boku své maminky, nebo Týnuš Třešničková se svojí mladší sestrou Martinou.
Přehlídku extravagantní módy samozřejmě nezmeškala ani rapperka Sharlota, která vynesla glitrované minišaty.

Jak příležitost známé osobnosti pojaly, se můžete podívat v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy