Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vnadná boxerka se odhalila přímo v ringu a po výhře vystavila svá ňadra: Za peníze mohou fanoušci vidět víc

Britská boxerka Daniella Hemsley to v ringu rozjela a po výhře ukázala ňadra.
Zdroj: koláž eXtra.cz / Profimedia.cz
skandál

Britská boxerka Daniella Hemsley (22) při svém nedávném debutu v ringu sice svým vítězstvím zaznamenala velký úspěch, do centra pozornosti se ale dostala hlavně kvůli své kontroverzní oslavě po zápase. V emocích totiž ukázala ňadra – a to nejen přítomným přihlížejícím, ale i divákům přímého přenosu po celém světě. Mladá sportovkyně je hvězdou sociálních médií, působí ale zejména na platformě OnlyFans, kde zveřejňuje své svůdné fotografie. Její čin způsobil poprask na řadě sportovních serverů. Informoval o něm například web Sport.cz.

Výkon Danielly Hemsley v ringu byl přitom zcela suverénní a překvapil všechny přítomné. Po pětikolovém zápase získala boxerka svou první výhru v profesionální kariéře, kterou oslavila nekonvenčním způsobem. Bez jakýchkoli zábran se v emocích rozhodla odhalit svá ňadra, čímž vyvolala smíšené reakce. Zatímco někteří obdivují její odvahu, jiní toto jednání kritizují. Streamovací platforma DAZN, která přenášela celý turnaj živě, se posléze omluvila divákům za „neočekávaný okamžik“.

Ano, udělala jsem to. Byla jsem ohromena a pohltily mě emoce. Zápas totiž nebyl procházka růžovou zahradou, ale byla to skutečná válka! Také se omlouvám každému, kdo se mohl cítit uražený tím, co jsem udělala. Měla jsem střapce, ale pot mi je přilepil na podprsenku,“ vysvětlila po zápase Britka, kterou citoval Sport.cz.

​Získala zhlédnutí a pozornost

Kontroverzní okamžik se nepřekvapivě stal hojně diskutovaným tématem na sociálních médiích. Zareagovala na něj například australská boxerka Ebanie Bridges, která také neváhá před zápasy provokovat fanoušky svým průsvitným prádlem a – stejně jako Hemsley – se nebojí odhalit své tělo.

Tohle je něco, co bych nikdy neudělala. Vážit se chodím ve spodním prádle, jako všichni ostatní. Ale pak je tu tohle ukazování prsou v televizi. Chápu, proč to udělala. Je to influencerka a všechno je o sledovanosti. Ví, že to obletělo celý internet, získala zhlédnutí a teď o tom všichni mluví. Podařilo se jí to,“ komentovala Bridges počínání své kolegyně.

Mnoho diskutujících však poukazovalo také na skutečnost, že turnaj sledovalo i mladé a často nezletilé publikum. Jedním z těch, kteří z činu britské sportovkyně nebyli nadšení, byl také boxerský promotér Eddie Hearn.

Tvrdě jsme pracovali na tom, aby byly ženy v boxu respektovány kvůli svým dovednostem, úspěchům a tvrdé práci. Je důležité si uvědomit, že tohle není součást boxu. Všechny tyto věci by měly být vzdálené profesionálnímu boxu. Musíme se od toho distancovat,“ řekl sportovnímu kanálu Boxing Social.

Hemsley má za sebou premiéru nejen v ringu. Stihla se už objevit například i v magazínu Playboy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy