Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vlaďka Erbová (41) překvapila třetí svatbou: Vdala se za tajemného krasavce

Vlaďka Erbová s manželem.
Zdroj: Se souhlasem Vlaďky Erbové
+ Dalších 11 fotografií
svatba

Modelka Vlaďka Erbová oznámila nečekaně svatbu. Jméno jejího nastávajícího nebylo přitom do poslední chvíle veřejnosti známo. Na Instagramu se Erbová v sobotu pochlubila svatebním oznámením i fotografiemi z místa, kde se veselka odehrála. Jejím mužem se stal model Jozef Krč.

V naprostém utajení dokázala uskutečnit svoji svatbu modelka Vlaďka Erbová. Snímky ze šťastné události sdílela na svém Instagramu až den poté. "Svatba je pro většinu lidí vrcholným bodem v jejich životech. Dokonalé svatební místo je základ perfektní svatby," napsala Erbová k snímkům z veselky, která se konala v pátek v 9 hodin na statku v Nuzířově.

Svatbu naznačovala

Jejím nastávajícím je model Jozef Krč. Jeho jméno i konání svatby dokázala modelka do poslední chvíle utajit. Úplně bez náznaků ale její plány nebyly. Jak redakce eXtra.cz informovala, v červenci se na svém Instagramu pochlubila řadou snímků ve svatebních šatech s pořádným dekoltem.

Otázkou ovšem zůstává, jestli si Vlaďka s Jozefem tak trochu ze všech nevystřelili a nejedná se - vzhledem k tomu, že se oba živí modelingem - o placenou spolupráci s nuzířovským penzionem.

Vlaďka se stáhla do ústraní poté, co se rozešla s hokejistou Michalem Gulašim (36). Od té doby žije podle Blesku se svými dětmi v severních Čechách a přivydělává si jako manikérka. Potřetí vdaná Erbová má dceru Viktorku z manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským a syna Marcuse z manželství s fotbalistou Tomášem Řepkou.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy