Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vítězem SuperStar se stal Adam Pavlovčin: Miláček publika neskrýval slzy dojetí!

Adam Pavlovčin
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
superstar

Šestý ročník ČeskoSlovenské SuperStar vyhrál Adam Pavlovčin, který získal nejvíce diváckých hlasů. Odnesl si nejen životní zkušenost, ale také dva miliony korun. Elizabeth Kopecká se umístila na druhém místě. Během večera zazářila jako zpěvačka na TV Nova i moderátorka soutěže Ewa Farna, která svým vystoupením dojala celý sál.

Pěvecká soutěž ČeskoSlovenská SupeStar 2021 je u konce a zná své vítěze. Zlatou trofej s milionovou výhrou si odnesl Adam Pavlovčin.

Do posledního přímého přenosu se probojovali Elizabeth Kopecká, která si odnesla stříbro, bronz získal Nikolas Bitkovskij a čtvrtou příčku obsadila Katarína Stohrová.

Finálový večer zahájila moderátorka a zpěvačka Ewa Farna svým novým singlem, který dojal nejen samotnou zpěvačku, ale také porotu k slzám. Po svém vystoupení odstartovala divácké hlasování, které rozhodlo o umístění finalistů.

Talentovaný oblíbenec poroty i diváků Adam Pavlovčin předvedl odzbrojující a velmi emotivní výkony. Finále odstartoval dojemou písní Carry Me Home od Lawrence Oyor, druhou skladbou byla píseň Láska od Marcela Palondera, závěrečnou skladbou Skin od ​​R​ag'n'Bone Man zakončil letošní soutěž. "Adame, já tě miluji. Já mám husí kůži z tvého vystoupení, ale také medailonku. Pro mě jsi SuperStar," uvedla Patricie Pagáčová. "Od prvního castingu jsi neudělal ani jednu chybu, ty jsi SuperStar," shodla se Monika Bagárová i zbytek poroty.

Elizabeth Kopecká byla horkou favoritkou od samotného začátku, finále jí zkomplikoval zánět hlasivek. Přesto předvedla obdivuhodný pěvecký výkon. Boj o vítězství započala písní It will rain od Bruna Marse, druhá skladba byla V stínu kapradiny od Jany Kratochvílové, její závěrečnou píseň Stay původně nazpívala Rihanna. "Takhle se bojuje o titul," řekl Leoš Mareš k jejím výkonům. "Kdybych takhle zpívala, když nemám hlas, tak bych si pískala," pochválila ji Patricie Pagáčová.

Nikolas Bitkovskij zazpíval legendární píseň I want it that way od Backstreet Boys. "Byla to show a moc jsem si to vystoupení užila," vyslovila verdikt Monika Bagárová. "Já si tě chci vzít domů," dodal Mareš. Jako druhou zvolil píseň Anděl od kapely Mirai. Nikolas si odnesl bronz.

Katarína Stohrová zazpívala skladbu Nothing Else Matters od Mettalicy, kterou uzavřela první kolo, ale také svou cestu v soutěži.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy